Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in Berrak’ı İlayda Çevik, Fox TV’nin iddialı dizisine geçti!

Sen Anlat Karadeniz’in Berrak’ı İlayda Çevik, Fox TV’nin iddialı dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı romantik komedi dizisinin günü değiştikten sonra reytinglerin yükselmesi önemli bir gelişme olmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesine de bir yenilik getiriliyor. Başarılı oyuncu İlayda Çevik, Fox TV’nin dizisine katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu, önümüzdeki haftadan itibaren dizinin kadrosunda boy gösterecek.

2013 yılından bu yana izleyicilerle buluşmakta olan İlayda Çevik, Karagül dizisindeki Maya karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, İsimsizler isimli dizide Yıldız karakterinden sonra ise büyük ilgi gördüğü Sen Anlat Karadeniz’de Berrak olarak izleyicilerle buluştu.

İlayda Çevik, en son pandemi öncesinde atv ekranında yayınlanan ve sadece 4 bölüm süren, pandemi nedeniyle de iptal edilen Gel Dese Aşk dizisinde Bahar olarak da izleyicilerle buluşmuştu.

Sen Anlat Karadeniz'in Berrak'ı İlayda Çevik, Fox TV'nin iddialı dizisine geçti! 7

Oyuncu artık Sen Çal Kapımı dizisinde Balca karakteri ile ekranda yer alacak. Karakterin detayları da merakla bekleniyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcılığını MF Yapım üstlendi.