Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde herkes o sırrı merak etti, gerçek ortaya çıktı!

Çocukluk dizisinde herkes o sırrı merak etti, gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisinde ilk 4 bölüm başarılı bir şekilde tamamlandı. Dizinin reytingleri orta düzeyde olsa da yine de Cuma gibi çok farklı yapımların olduğu bir günde tutunması çok önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekiyor.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 5. yeni bölümü 6 Kasım akşamı izleyici ile buluşacak.. Yayınlanan fragmanlarda dizinin yeni bölümünden çeşitli detaylar veriliyor. İzleyiciler ise en çok da “Ben o kadının oğlunu öldürdüm” dediği, aslında kendi çocuğundan bahseden Mahir Boztepe’nin hikayesine odaklanmıştı.

Mahir Boztepe neden bu sözü söylemişti? İşte bu sır dolu olayın ilk detayları ortaya çıktı. Mahir Boztepe, başka çocuklara aile bulmak için yarışırken, kendi oğlunun ölümüyle suçlanır bir duruma düştü.

Selen Öztürk’ün canlandırdığı Gülay Boztepe’nin yanına giden ve “Hiç affetmeyecek misin beni?” diye soran Mahir Boztepe, şu karşılığı aldı: “Ben hala oğlumun öldüğü gündeyim. Oğlum suyun yedi kat dibindeyken, senin başka çocuklara babalık edebilmeni mi affedeyim?”

İşte bu sözler Mahir Boztepe karakterinin geçmişine yönelik verilen en önemli bilgilerden birisiydi. Çocuğunu kaybeden Mahir Boztepe, eşi tarafından başkalarına babalık yaparken, kendi çocuğunu ihmal etmekle suçlanıyor.

Gülay Boztepe, Mahir Boztepe’yi affetmiyor… Gönül kırıklığı, yürek parçalayan anlar da ekrana yansıyacak. İzleyiciler de yorumlarında zaten bu detaya dikkat çektiler. “Bu adamı üzülürken görünce için parçalanıyor” diye yorum bırakan birçok dizi hayranı, dizinin yeni bölümünün de yine duygusal olarak çok etkileyici olacağını düşünüyor.

İşte Çocukluk dizisinin 5. bölümünden 3. fragman:

Selen Öztürk tarafından canlandırılan Gülay Boztepe kimdir?

Gülay, babasından kalma börek dükkanını işleten, yalnız bir kadındır. Sakin ve sessiz bir hayatı olan Gülay’ın hayatına ve kalbine birilerini sokmak gibi bir düşüncesi yoktur. Fakat geçmişinde yaşadıklarıyla yüzleştiğinde hayatına yeniden yön verecektir.

Dizinin Genel Hikayesi:

Tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Çocuk Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep’in (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlemler ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir. Kızların çaresiz kaldıklarında ise imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül (Burcu Özberk) vardır…