Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde gelen vurdu, giden vurdu ama bir şey hiç değişmedi!

Zümrüdüanka dizisinde gelen vurdu, giden vurdu ama bir şey hiç değişmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zümrüdüanka, ekran maratonuna ortalama reytinglerle de olsa devam ediyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi ise aksiyonu bol ve her yeni bölümde neler olacağı pek de kestirilemeyecek şekilde ilerliyor.

Gökçe Eyüboğlu’nun ikinci sezonda canlandırmaya başladığı Deniz karakterine yönelik izleyicilerin rahatsızlıkları da devam ediyor. “Şu Deniz, defolup gitsin böyle gereksiz karakter görmedim” diye yorum bırakan dizi hayranları, Serhat ile Zümrüt aşkına kim engel oluyor ise onu istemiyor.

Abbas karakterini canlandıran Selim Bayraktar’ın soğuk algınlığı nedeniyle dizide yer almaması hayranlara bir ayrılık mı var sorusunu sordurmuştu. Ancak hafta içinde bunun yanıtı ortaya çıktı, oyuncu rolüne devam ediyor. Abbas ile Serhat kapışması da yeni bölümlerde heyecanı iyice artıracak.

7 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 18. yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Serhat ve Zümrüt yine yan yana, diz dize ve göz göze… İzleyicilerin istediği gibi aşıklar engelleri bir bir aşıyor… Zümrüt’e göre Serhat onun en büyük mucizesi. Serhat’a göre ise inandıktan sonra bütün mucizelerin gerçek olacağını düşünüyor.

Deniz, sonunda Serhat’ın ağzından Zümrüt ile evleneceğini öğrendi. Ancak bu iş o kadar da kolay olmayacak. İki gencin ailesi de bu işe diretiyor. Hatta Ayten Uncuoğlu’nun canlandırdığı Azimet Demirkan, “Senin onunla evlenmene müsaade etmiyorum. Asla. O kadınla evlenirsen bu aileye ait ne varsa alırım elinden. Ya biz ya o…” diyerek büyük bir tehdit de savuruyor.

Zümrüdüanka dizisinde gelen vurdu, giden vurdu ama bir şey hiç değişmedi! 7

Peki aşıklar bunca büyük sıkıntılar arasında ne karar verecek? Tabii ki yollarından dönmeyecekler. Gelinlik giyen Ceren Yılmaz’ın güzelliğinin de izleyicileri çok etkileyeceği sahneler geliyor. Fragmandan ilk detayları bulabilirsiniz.

“Ben senin aşkına bir değil bin serveti değişmem” diyen Serhat da izleyicilerden övgü üstüne övgü almaya başladı bile…

Zümrüt ile Serhat aşkına çevrelerindeki herkes karşı. Gelen vuruyor, giden vuruyor ama kimse bu aşkı yıkamıyor…

İşte Zümrüdüanka dizisinin 18 bölümünden ilk fragman: