Ana sayfa Sosyal Medya İşte mutluluğun resmi! Necip Memili’nin kızı Asya ile burun buruna fotoğrafını görmelisiniz

İşte mutluluğun resmi! Necip Memili’nin kızı Asya ile burun buruna fotoğrafını görmelisiniz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin Cumali’si Necip Memili, Temmuz ayında baba olmuştu. Asya isimli kızı 4 aylık olan Necip Memili, kızıyla verdiği kimi pozları instagram hesabından paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde kızı kucağında dans ettiği video, büyük beğeni toplamıştı.

Baba olmanın keyfini yaşayan Necip Memili, kızından ayrı kalmaya da pek dayanamıyor. Minik kızını evde bırakıp uzun saatler sette olan oyuncu, “çok özledim seni canım kızım” notuyla bir paylaşım yaptı.

Rol aldığı projelerde hayat verdiği karakterlerle adeta bir fenomen yaratan Necip Memili, Çukur’da da yine Cumali karakteri ile büyük takdir topluyor. Ancak set çalışmalarının yoğunluğu, onun kızı Asya ile geçirdiği zamanları da kısaltmakta.

Kızıyla arabada çekilen bir fotoğrafını paylaşan Necip Memili, bir burun göndermesi de yaparak takipçilerini gülümsetti. Oyuncunun kızı Asya ile burun buruna fotoğrafı büyük beğeni topladı.

Kuzey Yıldızı dizisinde oynayan Aslıhan Güner’in kalp ve nazar boncuğu emojili yorumunun yanı sıra Onur Saylak, İrem Sak, Müjgan Koraltürk gibi isimlerin de beğeni yaptıkları görülüyor.

İşte Necip Memili ve kızı Asya’nın o sevimli halleri:

,,, bizimkisi burun hikayesi:) çok özledim seni canım kızım????????,,,????????????

İşte mutluluğun resmi! Necip Memili'nin kızı Asya ile burun buruna fotoğrafını görmelisiniz 7