Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde ortada büyük bir günah var!

Çocukluk dizisinde ortada büyük bir günah var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Çocukluk, Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 4 bölümü başarılı bir şekilde geçti… Dizi kendi derdini anlatıyor ve izleyicilere de ekranda farklı duygular yaşatıyor.

Naif bir yapım olması, entrika ve çatışmaların yaşanmadığı hayatın gerçeklerinin farklı bir yaklaşım ile ortaya konduğu Çocukluk, gidişatı ile hayranlarını memnun ediyor… Erdal Beşikçioğlu’nun başarılı performansı, Burcu Özberk’in rolünü gayet iyi canlandırması ve çocuk oyuncuların da bu ikiliye katılması ile Fox TV dizisinin ekranın en farklı yapımlarından birisi olduğu ortada.

Reytingleri mükemmel olmasa da iyi bir izleyici grubunu kendisine bağladığı görülen Çocukluk’ta herkesin merak ettiği konu Mahir Boztepe’nin geçmişi… Bir de Mahir’in büyük günahı… Ayşegül işte bu sırrı öğrenmeye çalışacak.

Çocukluk dizisinin 5. yeni bölümü 6 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. Ayşegül, Mahir karakterinin günahının ne olduğunu ortaya çıkartabilecek mi? Mavi’nin kendi geçmişini sorgulaması da dikkat çekecek. Ayrıca Mavi’nin durumunun Mahir’in günahı ile bir ilgisi var mı, bu konu da akılları karıştırıyor.

İşte Çocukluk dizisinin 5. bölümden ilk fragmanı: