Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde rahatsız eden öpücükten sonra işler karıştı!

Çocukluk dizisinde rahatsız eden öpücükten sonra işler karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Çocukluk dizisinin 6. bölümünde Ayşegül ile Mahir arasındaki öpüşme görüntüleri izleyicileri fazlasıyla rahatsız etmişti. Sosyal medyada böyle bir aşk beklemeyen izleyiciler, bir anda dudaktan dudağa öpüşen iki karakterin bu durumunu onaylamayan, rahatsız olduklarını belirten binlerce yorum paylaştı.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizideki bu gelişmelerden sonra, 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 7.bölümünde neler yaşanacağı daha da çok meraklandırdı. Yeni bölümde Ayşegül’le Mahir henüz yaşadıkları anın etkisini üzerlerinden atamadan Mavi’nin ateşlendiği haberiyle yuvaya koşarlar.

Kabakulak geçiren küçük kız ateşin etkisiyle babasının onu bırakmamasını sayıklar. Kızın haline dayanamayan Mahir, onu bırakamaz ve hastalığın diğer çocuklara da  bulaşmaması için Mavi’ye, Ayşegül’ün evinde bakmaya başlar.

Çocukluk dizisinde rahatsız eden öpücükten sonra işler karıştı! 8

Ayşegül, Mahir ve Mavi, hiç beklemedikleri şekilde küçük sevgi dolu bir aile haline gelirlerken Gülay da kocasından gizli, oğlu olduğu söylenen çocukla bir yolculuğa çıkar.

Çocukluk dizisinde rahatsız eden öpücükten sonra işler karıştı! 9

Masum başlayan bu yolculuk, oğlanın beraberinde getirdiği büyük gizem yüzünden başta Gülay ve Mahir olmak üzere, Ayşegül ve Mavi’nin de hayatını alt üst edecektir.