Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde verilen net mesaj, gerçekler acıdır!

Çocukluk dizisinde verilen net mesaj, gerçekler acıdır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisinin ilk 8 bölümü yayınlandı. Reytingleri düşmekte olan dizinin hikayesinde ise akıcı ve etkileyici sahneler üst üste geliyor… Mahir ile Gülay, yıllar sonra oğulları Ali Kaan’a kavuştu ama gerçeklerle yüzleşmeleri lazım. Onlar için Ali Kaan gerçeği önlerinde duruyor. Ama çocuk kendini Demir olarak bir başka annenin, yani kendisini büyüten kişinin oğlu gibi hissediyor. Yıllar sonra oğlunu bulduğunu sanan Gülay için “gerçekler acıdır” dedirten bir tablo bu.

Gülay ne yapacağını şaşırırken, bir de Mahir’in ilgisizliği ile şoke olacak. Mahir, Beren Gökyıldız’ın canlandırdığı Mavi’nin kaçması sonrasında büyük sıkıntı yaşıyor. Mavi için Gülay’a söylediği “Benim kızım” ifadeleri ise izleyicileri fazlasıyla şaşırttı. Yeni bölümde yine önemli anlar yaşanacak.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı Çocukluk dizisinin 9. yeni bölümü 4 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni görüntüler de paylaşıldı.

Çocukluk dizisinde işler fazlasıyla karışıyor. Hikayede aksiyon artıyor ve izleyiciler bu durumdan son derece memnun. Ancak akıllardaki soru işareti ise düşen reytingler sonrası dizinin zayıflamaya başlaması, Çocukluk’un reytinglerinin artması için izleyiciler sosyal medya hesaplarından birbirlerini organize etmeye çaba harcıyor.

İşte 4 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak Çocukluk dizisinin 9. bölüm fragmanı: