Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da iyi şeyler oluyor, Ezo kapıda göründü! Ali Vefa için yeni dönem başladı!

Mucize Doktor’da iyi şeyler oluyor, Ezo kapıda göründü! Ali Vefa için yeni dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor, şimdiye kadar yayınlanan 39 bölümü ile ekranda iz bırakan bir yapım oldu. İlk sezonunda reytingleri adeta patlatan ve üst üste rekorlar kıran bir yapım olarak müthiş başlayan dizi, pandemi nedeniyle verilen aradan sonra yeniden ekrana döndü.

İkinci sezonda reytingler konusunda 7’li seviyelere demir atan Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova’nın gerisine düşse de hikayesinde atak yaparak, yeniden yükseliş için adımlarını atmaya başladı. Seda Bakan, Hakan Kurtaş gibi iki önemli ismin diziye katılmasının ardından bu sefer de Ezo karakteri ile Ezgi Asaroğlu’nu ekranda izleyeceksiniz.

O Hayat Benim dizisinde Bahar olarak en son 3 yıl önce ekranda olan oyuncu, artık Mucize Doktor dizisinin sürpriz ismi oldu. Ezo; insanları, kendisi de dahil, sürekli şaşırtan, doğanın bir gücü gibi asla tahmin edilemez, öngörülemez karakteriyle Ali Vefa’nın hayatına bol bol sürpriz getirmeye geldi.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Seda Bakan, Hakan Kurtaş, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan’ın kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor dizisi hayata dair güçlü bir mesaj da verecek.

Mucize Doktor'da iyi şeyler oluyor, Ezo kapıda göründü! Ali Vefa için yeni dönem başladı! 7

Ezo karakterini kapıda karşılayan Ali Vefa’nın ağzından şu sözleri yeni dönemle ilgili bir ipucu da veriyor. “Ama bazen kendiliğinden iyi şeyler oluyor. Hayat kendini bize affettirmeye çalışıyor.”

Bakalım, Ezo ile Ali Vefa ilişkisi nasıl olacak? Ezo, Ali Vefa’nın hayatında hangi değişikliklere neden olacak? Nazlı’dan ayrılan Ali Vefa ile Ezo bir aşk mı yaşayacak?

40.bölüm fragmanında Ezo, kapı komşusu olan Ali Vefa’ya elinde yastık ve örtü ile gelmiş, anlaşılan onun evinde kalmak isteyecek. İşte 40. bölüm 2. fragmanı: