Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2 büyük bir yenilik ile geri dönüyor!

Çok Güzel Hareketler 2 büyük bir yenilik ile geri dönüyor!

tarafından ker_def

Çok Güzel Hareketler Bunlar projesinin ikinci versiyonu olarak ortaya çıkan Çok Güzel Hareketler 2, 4 sezon boyunca Kanal D ekranında yayınlandı. İlk başta Yılmaz Erdoğan’ın moderatörlüğünde ilerleyen program, son dönemde Eser Yenenler tarafından devam ettiriliyordu…

Kanal D ekranında 4 sezon boyunca toplam 109 bölümü yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2’nin 31 Ocak 2022 tarihinde bu ekranda sona ermesi hayranları çok üzmüştü. Ancak program geri dönüyor hem de büyük bir yenilik ile… Hem kanal değişti hem de Arif Güloğlu ekibe yeniden katıldı.

Artık Çok Güzel Hareketler 2’yi farklı bir kanalda yeniden izleme fırsatınız olacak. Star ekranlarında kahkaha kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden özel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, artık Star’da… BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’’nin yeni tanıtımı şimdiden büyük heyecan yarattı.

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan birbirinden özel yeni skeçleriyle artık Star’da…

Çok Güzel Hareketler 2 büyük bir yenilik ile geri dönüyor! 7

KAHKAHA DEVAM EDİYOR!

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in üstlendiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’ çok yakında Star ekranlarında başlıyor. Her hafta birbirinden eğlenceli ve kahkaha dolu bölümleriyle ekrana gelecek olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’, seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

‘ARİF’ YENİDEN SAHNEDE!

Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu’da yeniden sahneye çıkıyor. Geçirdiği sağlık sorunu sebebiyle bir süre ekranlardan uzak kalan Arif Güloğlu, yeniden ‘Çok Güzel Hareketler 2’ sahnesine dahil olarak, eğlendirmeye kaldığı yerden devam ediyor.

‘Çok Güzel Hareketler 2’, yakında Star’da…