Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok Güzel Hareketler 2’den sipariş üzerine Aşk 101 dizi skeci!

Çok Güzel Hareketler 2’den sipariş üzerine Aşk 101 dizi skeci!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisi Nisan ayında ilk sezonuyla Netflix’te yar aldı. Büyük beğeni toplayan gençlik dizisi, toplam 8 bölüm olarak izleyicilerle buluştu. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı ve Kubilay Aka dizisinin başrolünde yer alan isimlerdi.

Aşk 101 dizisi Netflix’in bulunduğu 190’dan fazla ülkede yayınlanınca etkisi de büyük oldu. En az 10 ülkede en çok izlenen yapımlar arasına giren Aşk 101, büyük bir başarı kazandı. Kanal D’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programında da diziyle ilgili bir skeç yapıldı.

İzleyiciler, programa birçok yorum göndererek Aşk 101 skeci istediklerini belirten yorumlar yaptı. Atakan ve Batuhan da bir Aşk 101 skeci yazdı. Skecin adı ise “Yüzde Bir Aşk” olarak ifade edildi. Skeçte ayrıca Acun Ilıcalı’ya da bir atıf yapıldı.

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği programın 7 Haziran Pazar günü ekrana gelen bölümünde yer alan skecine çok güleceksiniz…