Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pandemi dönemiyle ilgili Türkiye’nin gerçek durumunu en iyi Yetkin Dikinciler özetledi!

Pandemi dönemiyle ilgili Türkiye’nin gerçek durumunu en iyi Yetkin Dikinciler özetledi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler, pandemi dönemi ile ilgili soruları yanıtladı. Başarılı oyuncu, sinema ve tiyatro salonlarının ne zaman açılacağını kendisinin de bilmediğini, tüm oyuncular açısından bir beklenti halinin bulunduğunu ifade etti.

Dünyanın koronaviris pandemisi ile savaşında çok büyük zorluklar yaşadığını hatırlatan Yetkin Dikinciler, Türkiye’de de bir hayli can kaybının olduğunu ancak dünyadaki krize bakılır ise ülkemizini bu dönemi iyi atlattığını açıkladı.

Habertürk muhabirinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, halkımızdan tedbirleri gevşetmemesini de istedi. Oyuncu, hem kendisi için hem de çevresi için çok dikkatli olduğunun altını çizdi.

Yetkin Dikinciler, “Umarım tedbirlerle böyle devam eder. Hem kendimiz, hem de çevremiz için dikkat etmeye devam edeceğiz ama bir yandan da yaşamaya devam edeceğiz. İnsanların eskisi gibi ekmeklerini rahat bir biçimde kazanmasını bekliyoruz. Şu meslek, bu meslek diye ayırmıyorum. Bu dileğim tüm meslekler için. Lütfen kurallara uyalım” diye konuştu.

Yetkin Dikinciler, 2 yıldır dizi projelerinden uzak. Oyuncu en son 2017-2018 sezonunda Bahtiyar Ölmez isimli dizide yer almıştı. Oyuncu son dönemde ise sinema filmlerine ağırlık verdi.