Ana sayfa Sosyal Medya Çok ilginç bir hikaye! Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in “Yarım Kalan Aşklar” dizisinden ilk görüntüler…

Çok ilginç bir hikaye! Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in “Yarım Kalan Aşklar” dizisinden ilk görüntüler…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü ve genç oyuncu Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz, dijital bir platformda yayınlanacak bir proje için bir süre önce kamera karşısına geçmişti. İkilinin hayranları, uzun süredir sosyal medyada birlikte bir dizi ya da filmde rol almaları için çağrılar yapıp duruyordu. Bu dikkat çeken çok sayıdaki mesajlar üzerine yapımcılar da harekete geçti ve ikiliyi bir projede buluşturdu.

Yarım Kalan Aşklar isimli dizide oynayan iki oyuncunun hayranlarını mutlu edecek bir gelişme yaşandı kısa bir süre önce. Burak Deniz, BluTV’de yayınlanacak olan dizinin tanıtımını instagram sayfasından paylaştı. Hayranlarını hem şaşırtan hem de mutlu eden bu sürpriz paylaşıma Burak Deniz de “Heyecandan ölüyorum” notunu düşmüştü.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatan BluTV’nin özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in kamera önündeki uyumları da dikkat çekiyor.

“Türkiye’de bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir hikayeye sahip dizi” olarak sunulan projede Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz gizemli bir aşk hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak. İkilinin hayata geçirecekleri karakterler merakla beklenirken, ‘Yarım Kalan Aşklar’ macera, gizem, aksiyon ve aşk dolu sahneleri ile izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor!

İşte o dizinin ilk tanıtımı: