Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor yeni fragmanıyla şaşırtırken, Onur Tuna müjdeyi sosyal medyadan verdi…

Mucize Doktor yeni fragmanıyla şaşırtırken, Onur Tuna müjdeyi sosyal medyadan verdi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi oldu Mucize Doktor. İlk yayınlandığı günlerde gündemden düşmeyen dizi, konusuyla olduğu kadar dizinin ana karakteriyle dikkatleri çekmişti. Savant Sendromlu Otizmli bir doktor olan Ali Vefa’nın hayatının anlatıldığı dizi, izleyen herkesi çok etkiledi. Otizmli bir kişinin doktor olması konusu çok tartışılırken, Ali Vefa’yı oynayan Taner Ölmez’in müthiş performansı da dillerden düşmedi.

Geçtiğimiz sezon 28 bölüm yayınlanan dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Yeni sezon için gün sayan dizide Taner Ölmez’in yanı sıra Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran, Reha Özcan Murat Aygen de rol alıyor. Kıvılcım rolünü oynayan Özge Özder’in dizinin kadrosundan çıkarıldığı da bir süre önce basına yansımıştı.

Fox TV’de ekrana gelen dizinin yeni tanıtımı izleyen herkesi duygulandırdı. Küçük bir çocukken durduğu bir evin önünde beliren Ali Vefa’nın görüntüleri üzerine, Onur Tuna’nın oynadığı Ferman’ın sesi duyuluyor. “Asıl şimdi başlıyor” sloganıyla gelen dizinin yeni sezon tanıtımı bir kaç gün önce ekrana gelmişti. Ancak yayın tarihi belirtilmemişti.

Fragmanı Onur Tuna ve Taner Ölmez, instagram hesaplarından paylaştılar. Taner Ölmez “Yakında” notunu düşerken Tuna, dizinin yayın tarihini merakla bekleyenlere tam tarihi olmasa da yakın bir zamanı işaret etti.

“Az kaldı canlar” notuyla fragmanı yayınlayan Onur Tuna’nın bu paylaşımı üzerine, dizinin Eylül ayından önce yayınlanabileceği düşünülüyor. Zira, karantina nedeniyle uzun bir ara veren dizi için izleyici çok bekledi ve yeni sezonda pek çok iddialı proje geliyor. Fragmanda Ali Vefa’nın kucağında bir bebek olması ise izleyicinin kafasını karıştırdı ve şaşırttı! “Ali Vefa baba mı oluyor?” tahminleri yapılmakta.

Bu arada kanalın Eylül sezonunu beklemeden Ağustos’un son haftası diziyi yayınlama ihtimali var. Bakalım ne kadar doğru bir tahmin olacak?

İşte Onur Tuna’nın paylaşımı:

Az kaldı canlar!! @mfyapimtelevizyonvefilmcilik @foxturkiye @mucizedoktorfox