Ana sayfa Sosyal Medya Çok istedi ve sonunda veda mesajıyla Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı!

Çok istedi ve sonunda veda mesajıyla Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimlerine devam edilmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 78. bölüm geride kaldı… Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Yılmaz Akkaya karakterine hayat veren Uğur Güneş’in son sahneleri ekrana yansıtıldı.

Aslında ünlü oyuncu, uzun bir süredir diziden ayrılmak istediği yönünde söylentilere konu olmaktaydı. Adana’daki sette bazı rahatsızlıklar yaşadığı yönünde dedikodular ortalıkta dolaşıyor, sosyal medyada gündeme geliyordu. Ancak Uğur Güneş,78 bölüm boyunca diziye büyük bir emek verdi ve çok da güçlü performans sergiledi.

Kaza sonucu yaralanan Yılmaz karakteri, daha önceden de bilindiği üzere 78.bölümde ölerek diziye veda etti. Uğur Güneş, haftalar önce zaten çekimleri tamamlamış ve setten ayrılmıştı. Ancak dün akşam instagram hesabından bir veda mesajı yayınlayarak Bir Zamanlar Çukurova macerasını noktaladığını dile getirdi.

Oyuncu, mesajında şöyle yazdı:

“Evet…Bir serüvenin daha sonuna geldim. Öncelikle yapımcılarıma, yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, cefakar bzç set ekibine, bütün benliğimle sevdiğim Adana halkına ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen seyircimize sonsuz teşekkürler. Başka serüvenlerde görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.”

Çok istedi ve sonunda veda mesajıyla Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı! 7