Ana sayfa Sosyal Medya Çok özlediler, çok beklediler sonunda Murat Ünalmış’a kavuşuyorlar!

Çok özlediler, çok beklediler sonunda Murat Ünalmış’a kavuşuyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Gülcemal dizisi 6 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Dizinin özellikle perşembe akşamlarına konulması çok anlamlı oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi de atv’de 4 sezon aynı gün yayınlanmıştı ve Murat Ünalmış, canlandırdığı Demir karakteri ile milyonların hayranlığını kazanmıştı.

Ünlü oyuncu aradan geçen 1,5 yılın ardından yeniden dizi setlerine Gülcemal ile dönüş yaptı. Melis Sezen de yeni sezonda ünlü oyuncunun partneri olarak önemli bir kariyer sınavı verecek. Murat Ünalmış, sert erkek rolleri ile dikkat çeken bir isim ve bu halini de hayranları ona çok yakıştırıyor.

Yine karizmasını konuşturan ve yine oyunculuk yetenekleri ile ekran başındakileri canlandırdığı karakter ile özdeşleştiğini gösteren bir Murat Ünalmış gerçeği ile karşılaşmaya hazır mısınız?

Çok özlediler, çok beklediler sonunda Murat Ünalmış'a kavuşuyorlar! 9

Perşembe akşamı ilk bölümde heyecanlı bir serüvenin ilk izlerini bulacaksınız. Annesi nedeniyle bir canavara dönüşen Gülcemal’in Deva ile karşılaşması hayatında da büyük değişime neden olacak…

Murat Ünalmış hayranları heyecanlı yeni diziyi beklerken sosyal medyadan da oyuncuya övgülerde bulunmaktan geri durmuyor.

Birçok izleyici ünlü oyuncuyu bu tür sert rollere çok yakıştırıyor. Murat Ünalmış’ın twitter’daki dizi paylaşımına yorum bırakan bir izleyici diyor ki, “Çok özledik, çok bekledik ve sonunda kavuşuyoruz. Emin ol aynı heyecanı paylaşıyoruz, kalbim seninle dualarım da. Her şey istediğin gibi olsun, başarın daim olsun, hep beraber adım adım bu yolculukta beraber yürüyeceğiz kral. Her zaman ki gibi.”

Çok özlediler, çok beklediler sonunda Murat Ünalmış'a kavuşuyorlar! 10

Oyuncunun endamından, gözlerinden bahseden ve mimikleri ile bile rol yaptığını ifade eden birçok paylaşım bulunuyor.

Dizinin uzun ömürlü olmasını dileyen izleyiciler, Murat Ünalmış karizmasını ekranda çok özlediklerini de dile getiriyor.

“Yolunuz açık olsun, şans ve uğur getirsin, bol reytingler” diye yorum bırakan birçok izleyici, Gülcemal ile Deva aşkına doğru hikayenin nasıl gideceğini de şimdiden merak ettiklerini belirtiliyorlar.

Anlaşılan Murat Ünalmış hayranları büyük bir heyecanla yeni diziyi bekliyor.

Çok özlediler, çok beklediler sonunda Murat Ünalmış'a kavuşuyorlar! 11