Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yazık oldu! Sefirin Kızı’nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar!

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı’nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin 33. bölümünde heyecanlı sahneler yaşandı. Bir süredir ekran başındaki izleyicilerin ortaya çıkmasını beklediği bazı gerçekler açığa çıktı. Menekşe’nin hamile olmadığının öğrenilmesiyle herkes bir ‘oh’ çekerken, Sahra’nın kim olduğu da artık sır değil. Gediz’in yavaş yavaş aşık olmaya başladı Sahra, bir bölüm sonra diziden ayrılıyor!

Böylece izleyicinin heyecanla takip ettikleri ve olması için de dileklerde bulundukları bir aşk başlamadan bitecek! Gediz’in Sahra ile gittikçe yakınlaşmasının ardından Sahra’nın fena halde harcanacağı da ortada!

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 15

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları Sefirin Kızı dizisinin 34. bölüm tanıtımında Menekşe’nin bir kişiyi öldürdüğü görülmekte. Ceset torbasında kimin olduğu merak konusuyken, polislerin tutuklamaya çalıştığı Menekşe’nin donuk bakışları, izleyiciyi meraka düşürmüştü.

Sahra karakterini oynayan Deniz Işın’ın diziden ayrıldığı şeklinde Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bir kulis bilgisi ile bu kişinin kimliği de anlaşılmış oldu. Görünen o ki Gediz’in yaraladığı Sahra’yı Menekşe vuracak! Şimdilik tahminler bu yönde.

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 16

İşte 34. bölümden heyecanlı sahnelerin yer aldığı fragman:

Deniz Işın’ın başarıyla hayat verdiği Sahra’nın diziden gitmesini hiç istemiyor izleyici. Gediz’in artık Nare saplantısından kurtulmasına imkan tanıyacak bir aşka yelken açmasını bekliyordu izleyici. Sahra ve Gediz ilişkisi de bu yönde gitmekteydi.

Sahra’nın Akın’ın kardeşi olduğunu saklayan, o gitmek isterken onu durduran ve yanlış yollara sapmasına neden olan kişiyi Gediz olarak görüyor izleyici. Bu nedenle Sahra’nın diziden kötü bir şekilde ayrılmasının haksızlık olduğu görüşünde.

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 17

En azında birbirlerine çok yakıştırdıkları Sahra ve Gediz’in aşk yaşamasını uzun süredir bekliyordu izleyiciler. Hatta bu aşk, gittikçe Nare ve Sancar’ın aşkının, daha doğrusu destanının da önüne geçmeye başlamış ve daha çok ilgi çekiyordu.

Zaten mesele de bu! Esas oğlan ve esas kızın aşkının önüne geçmeye başlayan Gediz ve Sahra aşkı, ne yazık ki başlamadan bitirildi! Sezon başından beri iyilik timsali olan Gediz, Sancar’a izleyicinin tepki vermesiyle bir anda başka birine dönüştürülerek harcanmıştı. Bu kez Gediz’in bir başka kişiye aşık olmasının önüne geçildi. Üstelik kötü bir sonla olduğu da tahmin ediliyor!

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 18

İzleyici, Sahra ve Gediz’in yakınlaştıkları o sahnelerden sonra pek çok yorum yaptılar. 33. bölümde Sancar’ın karanlık bir yere kapattığı Sahra’yı kurtaran Gediz, onun geçmişinde yaşadığı acı dolu hayatını da bilerek onu anlamıştı.

İşte Gediz ve Sahra’nın yakınlaştıkları o sahne ve gelen yorumlardan bazıları!

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 19

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 20

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 21

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 22

Çok yazık oldu! Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar için bir karakteri daha çok fena harcadılar! 23