Ana sayfa Güncel Haberler Hazal Kaya, baklayı ağzından çıkarsa da hepimiz rahatlasak! Bir sürprizi var!

Hazal Kaya, baklayı ağzından çıkarsa da hepimiz rahatlasak! Bir sürprizi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisi ile gelmişti. Dizinin finaline doğru hamile olduğu öğrenilen oyuncu, oğlu Fikret Ali’yi geçtiğimiz yıl Kasım ayında dünyaya getirdi. Bir süre sadece oğluyla ilgilenen Hazal Kaya, pandemi sürecinin de araya girmesiyle uzun zaman projelerde yer alamadı.

Yaz sezonunda ise Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan aynı isimli bir sinema filmi için uzun aranın ardından kamera karşısına geçti. Onur Tuna, Enis Arıkan, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin de yer aldığı film merakla beklenirken, Hazal Kaya’nın yeni bir projesi daha ortaya çıktı.

Bu arada eşi Ali Atay’ın da Son Yaz isimli dizide oynamaya başlamasıyla birlikte oyuncu, dizinin çekildiği İzmir’e gitti bir süre. Oğlu Fikret Ali ile birlikte yeniden İstanbul’a dönen oyuncunun bir süre önce de Netflix’in bir dizisinde oynayacağı gündeme gelmişti.

Pera Palas’ta isimli dizinin çalışmaları sürüyor. Karga Seven Pictures’ın Netflix için hazırladığı dizinin başrol kadın oyuncusu olduğu açıklanan Hazal Kaya’nın sosyal medyadan yaptığı bazı paylaşımlar dikkat çekiyor. Oyuncu, neden olduğunu açıklamasa da bu sıralar hummalı bir çalışma yaptığını zaman zaman paylaşmakta.

Hazal Kaya, baklayı ağzından çıkarsa da hepimiz rahatlasak! Bir sürprizi var! 1

Son yaptığı bir paylaşımda da gün içinde çalışmaktan yorulduğunu dile getiriyor oyuncu ve bir sürprizi olduğunu da ekliyor. Hazal Kaya, yeni dizisi için mi çalışıyor şimdilik bilinmiyor ama tahminler o yönde.

Emre Şahin’in yöneteceği, Elif Usman’ın senaristliğini yapacağı dizinin cast çalışmalarının sürdüğü biliniyor. Charles King’in “Pera Palas’ta Gece Yarısı” kitabından uyarlanan dizide Atatürk’ün, Cevad Paşa’nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie’nin de 30’lu yaşlarına yer verileceği ifade ediliyor.

Bakalım Hazal Kaya’nın sürpriz dediği projesi bu dizi mi? Yoksa başka projeleri de mi var oyuncunun? Şimdilik ser verip sır vermiyor Kaya.

Bu arada İzmir’de dizi çekimlerinde olan eşine dair özlemini de bir başka paylaşımında söylüyor oyuncu…

Hazal Kaya, baklayı ağzından çıkarsa da hepimiz rahatlasak! Bir sürprizi var! 2

Sosyal medyaya iyice alışan Hazal Kaya, zaman zaman kullandığı uygulamalarla çekilen pozlarını da paylaşıyor. Aşağıdaki fotoğrafta da saçlarını mora boyayan uygulamayı kullanmış…

Hazal Kaya, baklayı ağzından çıkarsa da hepimiz rahatlasak! Bir sürprizi var! 3

Hazal Kaya’nın özlediği bir başka isim ise yakın arkadaşı olan Songül Öden. Oyuncu, Öden’e olan özlemini de aşağıdaki paylaşımı ile dile getiriyor…

Hazal Kaya, baklayı ağzından çıkarsa da hepimiz rahatlasak! Bir sürprizi var! 4