Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi giderek ilginçleşiyor! Peri’ye kızarken, Berrin şaşkına çevirecek!

Çöp Adam dizisi giderek ilginçleşiyor! Peri’ye kızarken, Berrin şaşkına çevirecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisi, giderek hikayesinde yaşanan gelişmelerle daha da ilginç bir hale gelmeye başlıyor! Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı’nın başrolünde oynadıkları dizide Peri’nin tavırları rahatsız etmeye başlamışken, hiç beklenmeyen bir şekilde Berrin’in yaptıkları da şaşkına çevirecek!

Bu akşam 11. bölümü yayınlanacak olan Çöp Adam dizisine, pek çok dizi gibi yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ara verilmişti. Kanalların yavaş yavaş normal yayına geçtiği bu hafta ile birlikte bazı diziler de yayınlanacak. Stok bölümleri bulunan dizilerin yayınlanması ile birlikte pek çok dizinin yeni bölüm çekimlerine geçildiği de biliniyor.

Star TV’nin sevilen dizisi Çöp Adam da bu hafta yeniden ekrana gelmeye başladı. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Melek Gençoğlu, Su Ersöz’ün yazdığı dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan gerçek bir hayat hikayesi.

Çöp Adam dizisi giderek ilginçleşiyor! Peri'ye kızarken, Berrin şaşkına çevirecek! 10

Dizide Elçin Sangu’nun oynadığı Peri, önce kendisini kaçırıp bir mahzene kapatan ve bir süre sonra da serbest bırakan Tamer’e bir anda saplantılı bir şekilde aşık olması ile şaşırtmıştı. Eşi ve kız kardeşini bir küvette çıplak ve ölü bir şekilde bulan Peri’nin travma geçirdikten sonra intihar etmek üzereyken Tamer tarafından kaçırılması ile ilginç olaylar başına gelmeye başladı.

Önce kendisini ne yapacağını bilemeyen Tamer’in tutsağı olarak zor günler geçiren Peri, bir sabah çok sevdiği Ege’de, bahçesi zeytin ağaçlarıyla dolu bir evde uyandı. Tamer ile geçirdiği güzel günün ardından yeniden mahzene döndüğünü sanan Peri, onun kendisini serbest bıraktığını öğrenince şaşırdı. Peri’nin Tamer’i ihbar etmesini beklerken, onsuz olacağını anlayınca ve kendisini yapayalnız hissedip tekrar intihara kalkışmasıyla herkesi şaşkına çeviren bir süreç başladı.

Tamer’e bir anda tutkuyla bağlanan ve eşi ve ailesinin karşısına çıkıp ona olan aşkını haykıran Peri, bir de evlerine yerleşerek ilginç tavırlarıyla tuhaf tavırlar sergilemeye başladı. Sedef Avcı’nın hayat verdiği Tamer’in sakin, durgun, anlayışlı eşi Berrin’in önce evi terkedip gitmesi ve ardından Peri ile Tamer için mücadeleye girmesi, diziyi çok başka yerlere götürmeye başladı!

Berrin’in giderek Peri ile mücadelesinde sınırları zorladığı görülmüştü. Ancak bu akşam yayınlanacak 11. bölümde, Tamer’in kardeşi Meryem ile işbirliği yaparak, tam da Tamer’in doğum gününü kutlayacakları akşam onu bağlayıp bir odaya hapsettiği sahne, olayların bambaşka bir yere doğru gittiğini göstermekte!

Çöp Adam dizisi giderek ilginçleşiyor! Peri'ye kızarken, Berrin şaşkına çevirecek! 11

Çöp Adam dizisinde Peri’nin tavırlarını anlayamayan ve ona kızan izleyici, bu kez de Berrin’in Tamer’i kaybetmemek adına verdiği savaşta giderek bambaşka bir kişiye dönüştüğünü izleyecek! “Kim iyi, kim kötü?” kavgasında olaylar iyice sarpa saracak!

Pek çok izleyici de değişen dengeler konusunda yorumlar yapıyor sosyal medyada. Özellikle son bölüm fragmanında Berrin’in hali şaşırtıyor! Peri’nin zaten yaşadığı travma sonrasında dönüştüğü halini anlamaya çalışan izleyici, Berrin’in tavırlarını ise çok da onaylamıyor görünüyor! Hatta bu durumun Tamer’in Peri’ye daha çok bağlanmasına neden olacağı görüşünü de taşıyor izleyenler.

İşte izleyicinin yeni bölüm fragmanına yaptığı yorumlardan bir kaçı…

Çöp Adam dizisi giderek ilginçleşiyor! Peri'ye kızarken, Berrin şaşkına çevirecek! 12

Çöp Adam dizisi giderek ilginçleşiyor! Peri'ye kızarken, Berrin şaşkına çevirecek! 13