Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi harika başladı ama henüz sevinmek için erken!

Çöp Adam dizisi harika başladı ama henüz sevinmek için erken!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları artık Çöp Adam dizisini izleyeceksiniz. Geçtiğimiz gün izleyicilerle buluşan dizinin ilk bölümü ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile gayet başarılı bir açılış gerçekleştirdi. İlk bölüm ayrıca sosyal medyada da büyük yankı buldu.

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin iyi bir uyum sergilediği, hayranlarını etkilediği ve bunun da sosyal medyaya çok olumlu yansıdığını söylemek gerekiyor.

Haftalardır dizinin ilk bölümünü heyecanla bekleyenler ekran karşısına geçince de zorlu bir gün olan Çarşamba akşamları ise Çöp Adam dizisinin iyi başlangıç yapması önemliydi.

Ancak hiçbir şey net değil. Bu tür beklentisi yüksek tutulan dizilerde ikinci bölümler çok önemli oluyor. 7 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Çöp Adam dizisinin ikinci bölümü de yine ilk bölüm kadar iyi reytingler alır ya da izleyici ilgisini artırır ise o zaman olumlu bir tablodan bahsetmek gerçekçi olacaktır.

Gizemlerle dolu bir hikayesi bulunan Çöp Adam dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek oluşturulan yapımlar arasına katılmış oldu. Daha önce aynı yazarın kitaplarından uyarlanan diziler büyük başarılar elde etmişti.

Çöp Adam dizisinin de hem etkili bir hikaye ve iyi oyuncu kadrosu ile önemli sonuçlar alması mümkün gözüküyor. İşte Çöp Adam dizisinin ikinci bölüm fragmanı: