Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin Versace takılarıyla göz kamaştırdı!..

Yağmur Tanrısevsin Versace takılarıyla göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  En son ekrana ATV’nin Kalp Yarası dizisiyle gelen güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin bir süredir ekranlardan uzakta. Geçtiğimiz ay magazin basınında, dünyaca ünlü  Versace markasının yüzü seçildiği haberleriyle gündeme gelen oyuncu markanın ürünleriyle çok özel bir çekim gerçekleştirdi.

Versace’nin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Yağmur Tanrısevsin, markanın göz alıcı takılarıyla verdiği pozları instagram hesabında yayınladı.

Oyuncu, gözde markanın saat tasarımına yer verdiği paylaşımında;”Versace’nin göz kamaştıran Medusa Stud tasarımıyla zamanın ötesinde anlar!” ifadelerini kullandı.  Magazin basınında, oyuncunun bu iş birliğinden 500 bin euro (9 milyon 600 bin TL) aldığı iddia edilmişti

Yağmur Tanrısevsin Versace takılarıyla göz kamaştırdı!.. 47

2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisindeki ‘Ece’ karakteri sayesinde tanınan oyuncu, daha sonra da Güneşi Beklerken dizisiyle bir anda popüler hale geldi.

Kaçak, Mayıs Kraliçesi, İki Yabancı gibi dizilerle tecrübeler kazanan oyuncu, bir süre ekrana ara vermişti. Bu arayı Kalp Yarası dizisi ile bitiren ve ‘Ayşe Yılmaz’ karakteri ile de çok sevilen oyuncu, güzelliği, zarafeti ve sıcak kanlı kişiliği ile hayranlarından övgüler alıyor.

Her ne kadar sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşsa da, sevenleri oyuncunun yeni projesini de merakla bekliyor. Yağmur Tanrısevsin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, içine sinen, doğru bir senaryo olduğu zaman iş yaptığını belirterek. Şu anda öyle çok güzel senaryolar var onlardan birisiyle tekrardan ekranda yer alacağım” ifadelerini kullanmıştı.