Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi iki kadının güç savaşına dönüştü, Sedef Avcı’ya destek patladı!

Çöp Adam dizisi iki kadının güç savaşına dönüştü, Sedef Avcı’ya destek patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam isimli Star TV dizisi çarşamba akşamlarının etkili projelerinden birisi olmayı başardı. Engin Altan Düzyatan’ın hayranlarının karşısına çok farklı bir karakter ile çıktığı dizinin iplerini artık iki kadın oyuncu elinde tutuyor. Bu isimlerden birisi Peri karakterini canlandıran Elçin Sangu, diğeri ise uzun bir aradan sonra dizilere Berrin karakteri ile dönüş yapan Sedef Avcı oldu.

Berrin karakterinin ideal bir eş olduğunu belirten birçok dizi hayranı, Tamer karakterinin onu bırakıp da Peri ile birlikte olmak istemesine kızıyor. Birçok dizi hayranı, Çöp Adamı hikayesinde Berrin’in tarafını tutuyor. Bu durum da Sedef Avcı’nın isminin daha çok gündeme gelmesine neden oldu.

Tecrübeli bir isim olarak Sedef Avcı, rolün hakkını verirken, güzelliği ve rolün ruhunu izleyicilere yansıtmadaki başarısıyla da sosyal medyada övgülerle karşılanıyor.

Kocası Tamer’i bırakmak istemeyen ve Peri’nin karşısına dikilen Berrin, tam da izleyicilerin arzu ettiği noktaya geldi. Çöp Adam dizisinin 9. bölümü 25 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek ve dizi hayranları iki kadının güç mücadelesine tanıklık edecek.

Peri mi yoksa Berrin mi kazanacak? Bu sorunun yanıtını bir tek senarist biliyor. Ancak izleyicilerin kararın net gibi, dizinin hayran kitlesinin güçlü bir şekilde Berrin’e destek verdiğini sosyal medya paylaşımlarında görebilirsiniz.

“Beklediğimiz Berrin geldi” diyerek dizinin 9. bölüm fragmanından çok etkilenen Çöp Adam hayranları, hikayenin gittikçe daha da ilginç ve çekici bir hale geldiğini düşünüyor.

İki kadının güç mücadelesine tanıklık edeceğiniz bölümler başlıyor ve bu durum Çöp Adam dizisine olan ilgiyi de artırma potansiyeli taşıyor…

Çöp Adam dizisinin reytingleri de iyi gelmeye devam ederken, hikayenin heyacanı artıran unsurları ile birlikte önümüzdeki bölümlerde daha çok izleyiciyi kendisine çekmesi de şaşırtıcı olmayacaktır.