Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi tam bir kırılma noktasında bulunuyor, hikaye yeniden doğacak gibi gözüküyor!

Çöp Adam dizisi tam bir kırılma noktasında bulunuyor, hikaye yeniden doğacak gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Çöp Adam dizisinin reyting sonuçlarına bakıldığı zaman ortada çok da iyi bir tablo yok. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı ve güçlü bir hikayesi de olan bir dizinin sezonun en iyi sonuçlarını alan yapımlarından birisi olması beklenirdi. Ancak bu gerçekleşmedi.

Hikaye ilginç ve özellikle de Peri karakterinde Elçin Sangu bambaşka bir kadın karakteri ile ekranlarda pek de görmeye alışık olmadığımız bir portre ortaya koyuyor. Oyunculuk başarısı dizinin ilk sahnelerinden bugüne kadar milyonlarca izleyiciyi etkiledi. Engin Altan Düzyatan’ın da yine herkesi kendisine hayran bırakan bir yeteneği var.

Dizinin hikayesinin ilginç olması, sonraki bölümlerin çok merak edilmesi ve iyi bir kurgu ile sunulması gibi önemli detaylar da var. Ancak tüm bunlara rağmen 15. bölümü merakla beklenen dizinin reytinglerinin pek de iç açıcı olmadığı gerçeği de ortada.

Hem de Adım Farah’ın çarşamba rekabetinde öne çıktığı bir ortamda Çöp Adam dizisinin bir sıkıntı yaşamasından korkan çok fazla izleyici var. Tam bir kırılma noktasında bulunan dizinin hikayesinde Peri’nin delilikleri öne çıkmaya başlıyor.

Tamer’in Berrin’den boşanması ve Peri ile evlenmeye karar vermesi hikayenin yönünün çok değişeceğini ortaya koydu. Ama ortaya sürpriz birisi çıktı.

Mutluluğu bulduğunu düşünen Tamer, Peri’nin annesinin ortaya çıkması ile şoke oluyor. Peri’nin gerçek kişiliği konusunda annesinin şu sözleri herkesi şaşkına çevirdi:

“Kardeşinin başına gelen bir kaza gibi mi mesela? Evleneceğin adam senin ne kadar hasta ve tehlikeli olduğunu biliyor mu?”

İşte Çöp Adam dizisinin hikayesinde tam bir kırılma noktası yaşanıyor. Peri’nin gerçek yüzünün ortaya çıkması ile birlikte heyecan arttı ve izleyiciler neler olacağını kestiremiyor.

22 Mart çarşamba günü ekrana gelecek 15. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peri’nin annesi diyor ki, “Nasıl kıydın ona? Sen hastasın. Kardeşini ve kocasını elleriyle öldürmüş bir hasta.”

Peri’nin delilik gösterisinde Elçin Sangu’nun başarılı performansı da hayranları tarafından övgülerle bahsediliyor. Kiralık Aşk dizisinden sonra oyuncunun yeniden iyi bir hikayede kendisini gösteriyor olmasına hayranları çok seviniyor.

Artık Çöp Adam dizisinin kriminal ve psikolojik bir dram hikayesine doğru adım adım ilerlediğinin de göstergesi 15. bölümdeki sahneler olacak gibi gözüküyor.