Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun Peri karakteri izleyiciyi bambaşka duygulara sürüklüyor!

Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun Peri karakteri izleyiciyi bambaşka duygulara sürüklüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Star TV ekranında yayınlanan ve 2023 yılının iyi dizilerinden birisi olarak öne çıkan Çöp Adam, başarılı reyting performansı ile de konuşuluyor. Hem Engin Altan Düzyatan hem de Elçin Sangu ikilisinin karakterlerindeki derinlik ve duygu yoğunluğu, izleyiciyi de hikayenin içine çekiyor.

Tamer olarak izlediğimiz Düzyatan, karma karışık bir ruh haline sahip ve kötülükler de yapabilen bir karakteri başarıyla canlandırıyor. Peri karakteri ise kötü bir çocukluk dönemi sonrası amaçsız bir kadın gibi dolaşırken, bir anda Tamer ile kendine yeni bir hayat buluyor.

Elçin Sangu’nun Peri karakterindeki başarısı da duygu yoğunluğunu çok iyi bir şekilde izleyiciye yansıtmasında yatıyor. Birçok dizi hayranı Elçin Sangu için diziyi takip ettiklerini söylerken, oyuncunun sonunda aradığı gibi bir diziyi bulmuş olmasına da seviniyor.

Kiralık Aşk dizisi ile popüler olan Sangu, sonraki projelerinde bir türlü istediği gibi bir rolü bulamamış, iyi çıkışlar yapamamıştı. Ama Çöp Adam projesi bu durumu değiştiren bir iş oldu.

Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu'nun Peri karakteri izleyiciyi bambaşka duygulara sürüklüyor! 7

Bir dizi hayranı Peri karakterinin kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle sosyal medyada anlattı: “Elçin Sangu, Peri’yi o kadar güzel canlandırıyor ki, her duygusunu hissediyor insan. Peri’ye çok üzülüyorum. Sevgisiz büyümüş, hayatı boyunca kardeşine bakmış, ama ihaneti sonrası yapa yalnız ve amaçsız kalmış. Hayatı sorgulamış. Şimdi Tamer onu mahzende yaptığı kötülüklerin üstüne, aileye soktu. Ama bunların hepsi Peri’ye hem fiziksel hem de psikolojik daha çok zarar verdi. O kadar çok kendinden çok başkalarını düşünüyor ve sevgisiz hissediyor ki, kimseyi üzmemek için sonsuza kadar gitmeyi tercih ediyor. ”

Çöp Adam dizisinde Peri karakterinin durumu ekran başında hikayeyi takılı kalan birçok kişiyi de derinden etkiledi. Peri’nin mutlu olmasını isteyen ve bunun için hikayenin gelecek bölümlerini heyecanla bekleyen çok kişi var. Gönülden seven ve üzmeyen insanlara duyulan özlemi yansıtan bir hikaye düzeni, ekran başındaki izleyicilere de kendi hayatlarını sorgulatıyor.