Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde reytingler çok iyi değil ama Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu çok şanslı!

Çöp Adam dizisinde reytingler çok iyi değil ama Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan’ı Tamer karakterinde ve Elçin Sangu’yu da Peri olarak izlemekteyiz. Şimdiye kadar 19 bölümü izleyicilerle buluşan dizinin reytingleri ortalamanın biraz altında gerçekleşiyor. Çok iyi oranlar olmasa bile diziyi şimdilik ayakta tutabilecek reytingler elde ediliyor.

Başrol oyuncuları Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan açısından ise dizinin hikayesindeki karakterlerin durumu oyunculuk açısından büyük bir şans. Televizyon dizilerinden klasik olarak nitelendirilebilecek konuların dışına çıkan bir iş Çöp Adam. Böyle olunca da oyuncuların farklı yönlerini ekrana yansıtması ve izleyicilerden de farklı yorumlar alması mümkün olabiliyor.

Televizyon dizilerinde psikolojik süreçlerin bu kadar ayrıntılı ve bir insana neler yapabileceğini gösteren nitelikte işlere rastlamak zor oluyor. İşte Çöp Adam dizisi bu nedenle kıymetli bir örnek ve iki başrol oyuncusunun da farklı duyguları ortaya çıkarma, kendi yeteneklerini tazeleme ve izleyicileri de çok farklı bir hikaye üzerinden etkileme fırsatı bulunuyor.

Dizinin çok heyecanlı bir şekilde ilerlediğinden bahseden izleyiciler, sosyal medyada psikolojik sahneler ile ilgili çok fazla sayıda yorum yapıyor. Özellikle de Tilbe Saran’ın bulunduğu sahnelerin daha da artmasını arzu eden izleyiciler, bu sahnelerin kendilerini çok etkilediğinden bahsediyor.

Çatışma, kavga ve silahların gölgesinde birçok dizi ekranda yer alıyor. Ama Çöp Adam dizisinde karakterlerin psikolojik durumları öne çıkıyor. İzleyiciler de birçok farklı projeye göre bu dizinin kendilerini daha çok etkilediğini, Tilbe Saran’ın hikayeye katılmasıyla yaşanan psikiyatr sahnelerinin de artmasını beklediklerini belirtiyorlar.

Peri ve Tamer karakterlerinin değişimlerinin de bu süreçte öne çıkması ile birlikte Çöp Adam dizisi, bu tür psikolojik detayları izlemek isteyen seyirciler açısından bulunmaz bir fırsat oluyor.

Televizyonda dizi izlemek istemediğini söyleyen birçok kişinin bile vazgeçilmezi haline gelen Çöp Adam dizisinde hem Peri’nin hem de Tamer’in kişilik ve psikolojik yansımaları, dizinin izlenmesinin en önemli nedenleri olmuş durumda.

Tabii ki iki başrol oyuncusu da karakterlerin ruhunu izleyicilere aktarabilecek yetenekte olduğundan da Çöp Adam dizisinin kıymeti, izleyici gözünde artıyor.