Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman çok eleştirilen Pelin karakterine bir konuda hak verdi!

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman çok eleştirilen Pelin karakterine bir konuda hak verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamlarının çok izlenen dizisi olarak öne çıkıyor. Reytingleri bu sezon patlatan bir dizi olarak bilinen Yalı Çapkını, izleyicilerden gelen senaryo eleştirileri ile de çalkalanıyor. Dizinin hikayesinde en çok eleştirilen isimlerden birisi de Pelin karakteri ve tabii ki bu eleştirilere muhatap olan isim de Buçe Buse Kahraman.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in sevgilisi olarak dikkat çeken Pelin, daha sonra Ferit ile Seyran evlenince, bu sefer onun metresi konumuna düştü. Dizi hayranları, Seyran ve Ferit gibi izleyicilerin çok sevdiği bir çift oluşmasına rağmen senaristlerin Pelin’i fazlasıyla öne çıkartmasından hep rahatsız oldu. Bu durum zaman zaman oyuncunun sosyal medyada linç edilmesine kadar varan tepkileri beraberinde getirdi.

Sosyal medyada Pelin karakterine kızıp da Buçe Buse Kahraman’a hakarete varan sözler söyleyenler nasıl bir ruh hali içinde bilinmez. Ancak Buçe Buse Kahraman da canlandırdığı Pelin karakterinin yerinde olmayı hiç düşünemiyor.

Genç oyuncu, sosyal medyadaki tepkiler ile boğuşurken, bir yandan da kendisini anlatma derdine düştü. Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında Kahraman’ın Pelin karakterine yönelik eleştirileri dikkat çekti.

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman çok eleştirilen Pelin karakterine bir konuda hak verdi! 7

Hiç kimsenin tek yönlü olmadığının altını çizen oyuncu, Pelin ile benzer yönlerinin olduğunu da söyledi. Pelin’i eleştiren Kahraman, karakterin düştüğü durumu kendisi yaşamak istemiyor ve şunları ifade ediyor:

“Hepimizin içinde hem iyi yönlerimiz var hem kötü yönlerimiz var. Pelin, gözü kara bir karakter, kendi içinde aslında samimi bir kız. Bir yandan takıntı haline getirmiş durumda. Birine çok bağlı, küçüklüğünden beri onunla, onu her yönü ile kabul etmiş. Bu da bence zor bir şey. Buçe bunu yapmazdı, her şeyiyle birisini kabul etmezdim.”

Pelin ile benzer yönünden de bahseden oyuncu, kendisinin de gözü kara olduğunu, bir şey yapmak ister ise kimsenin kendisini durduramayacağını ve yapmak istediği şeyi mutlaka yapacağını dile getirdi.

Bu benzerlik dışında kendisini Pelin’in durumuna hiçbir zaman düşürmeyeceğini de ifade eden Buçe Buse Kahraman, aslında bu sözleri ile de Yalı Çapkını dizisi fanatiklerinin kendisine yönelik sert sözlerinin ne kadar haksız olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Pelin’in durumunun çok üzücü olduğunu da ifade eden genç oyuncu, “Belirli bir zaman geçtikten sonra insanda bağlılık oluşuyor. O bağı kopartmak zor oluyor. O noktada da Pelin’i anlıyorum. Benim için o yüzden kötü bir karakter değil. Sadece kendisini yaşayan bir karakter” dedi.