Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisindeki reyting düşüşü alarm zilleri çaldırdı!

Çöp Adam dizisindeki reyting düşüşü alarm zilleri çaldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Çöp Adam dizisi, Kuruluş Osman’dan sonra en iyi reytingler elde eden proje olarak öne çıktı. Dizinin iyi sonuçlarla devam ediyor olması da hikayenin gücü ve oyuncu kadrosunun başarısının bir sonucu olarak görülüyor.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisi, farklı hikaye kurgusu ile özellikle eğitim düzeyi yüksek olan izleyici kitlesini kendisine çekti. Bu nedenle de AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerinde reytingler elde edebilen dizi, tüm kişiler kategorisinde de gayet işi sonuçlar alarak bu noktaya kadar geldi.

Ancak 1 Mart Çarşamba günü yayınlanan 12. bölümde tüm kategorilerde yaşanan reyting düşüşü alarm zillerinin çalmasına neden olacak kadar etkili… Tüm izleyici gruplarında da 1 ile 1,5 puan arasında yaşanan düşüş izleyicilerin tercihlerindeki değişmenin çok sert olabileceğini anlatıyor.

Çöp Adam dizisinin düşüş yaşamasının altında Fox TV’de başlayan Adım Farah dizisiyle benzer bir izleyici kitlesine hitap etmesi gösteriliyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek ikilisinin başarılı performansı ile öne çıkan Adım Farah, reytinglerde de ABC1 haricinde diğer iki grupta Çöp Adam’ı geride bıraktı.

Çöp Adam dizisindeki bu ilgi azalması pek de iyi bir görüntü vermiyor. Şayet Adım Farah dizisi önümüzdeki haftalarda reytinglerde yükseliş yaşar ise, bu Çöp Adam dizisindeki erimenin daha da hızlanmasına neden olabilir.

Kuruluş Osman ise çarşamba akşamlarının bir numarası olmayı sürdürecektir. O Kız dizisinin son iki bölümünün kaldığı düşünülür ise, Çarşamba rekabetinde Adım Farah ile Çöp Adam birbirlerinin ayağına çelme takacak projeler olarak gözüküyor.