Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi reytingleri artıramazsa en büyük kayıp Rabia Soytürk’ün olur!

Veda Mektubu dizisi reytingleri artıramazsa en büyük kayıp Rabia Soytürk’ün olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle pazartesi akşamı buluşan ama ilk bölüm reytingleri ile hayal kırıklığı yaratan Veda Mektubu dizisinde çok etkili oyuncular bulunuyor. Gerçek yaşanmış bir hikayenin bir dava dosyasına dönüşmesi sonrasında, yaşananlar daha yumuşatılarak Veda Mektubu dizisi oluşturuldu.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi çok tecrübeli isimlerin öne çıktığı dizide genç oyuncular Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım da başrolü paylaşıyor. İki genç oyuncunun uyumunu izleyiciler çok beğendi. Ayrıca Rabia Soytürk adına da canlandırdığı Aslı karakteri yepyeni bir deneyim anlamına geliyor.

Genç oyuncu, Duy Beni isimli dizide yaz döneminde büyük popülerlik elde etti. Sosyal medyada isminden en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi haline gelen Rabia Soytürk için, bu etkili dram dizisinin anlamı da büyük.

Her şeyden önce çok iyi bir oyuncu kadrosu ile sette yer aldığı için ustalarından öğreneceği çok şey olan Soytürk, ayrıca başrol olmanın da farkını yaşıyor… Dizinin hikayesi adeta Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk’ün parlamasını sağlayacak türden bir durum yaratıyor.

Veda Mektubu dizisi reytingleri artıramazsa en büyük kayıp Rabia Soytürk'ün olur! 8

Gençlik enerjisini ekrana yansıtan Rabia Soytürk, Aslı karakterini daha iyi ortaya çıkartabilmek için dans dersleri de aldı. Dizinin hikayesinde Aslı tam bir dans tutkunu. Ancak Rabia Soytürk, bu dizi sayesinde dansı hayatının içinde bu kadar çok yoğun hissediyor.

Karakterin dansa olan tutkusunu en iyi şekilde ekranda yansıtabilmek için özel dersler alarak kendisini geliştiren oyuncu, farklı türlerdeki danslar ile yeteneklerini geliştirdi..

Dans Fabrikası’nda Aslı Gürel ile çalışan Soytürk, özellikle Jazz Funk- Street Jazz türlerinde ders aldı. Provalardan sonra dansı çok sevdiğini söyleyen Soytürk, fırsat buldukça dansa devam etmek istediğini de belirtti.

Veda Mektubu dizisi reytingleri artıramazsa en büyük kayıp Rabia Soytürk'ün olur! 9

Veda Mektubu dizisinin başarısı aynı zamanda Rabia Soytürk’ün kariyer yolculuğunda da çok önemli bir yerde duruyor. Son yıllarda bir hayli büyük sıçramalar yapan oyuncu, Kanal D projesi ile güçlü dram dizilerinde de varlık gösterebileceğini, yeni yetenekler kazanabileceğini ve zorlukların üstesinden gelebileceğini ortaya koydu.

Şimdi dizinin düşük gelen reytingleri en büyük sorun olarak gözüküyor. Şayet ikinci bölümden itibaren izleyici ilgisinde belirgin bir artış olmaz ise Veda Mektubu dizisi için sıkıntılı bir süreç yaşanabilir. Bu durum da en çok hikayeye bu kadar büyük bağlılık sergileyecek Rabia Soytürk’ü etkileyecek gibi gözüküyor.