Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin hikayesi gerçek! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’a destek büyük!

Çöp Adam dizisinin hikayesi gerçek! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’a destek büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 23 Kasım Çarşamba günü başlayacak olan Çöp Adam isimli yeni dizi için izleyicilerdeki heyecanın ne kadar yüksek olduğunu sosyal medya yansımalarından görebilirsiniz.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için şimdiden milyonlarca izleyici heyecanla ve merakla bu yapımı beklemeye başladı. Özellikle de Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu hayranları, beklediklerinden çok daha etkileyici bir proje ile karşı karşıya olduklarını düşünüyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda, iki başarılı ismi bir arada gördükleri için memnun olduklarını belirten izleyiciler, hikayenin çok farklı olmasından da etkilendi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan Çöp Adam, dizisi gerçek bir olayı anlattığı için de ilginin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Çöp Adam dizisinin hikayesi gerçek! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'a destek büyük! 8

Yayınlanan fragmanları ile izleyici ilgisini üzerine çeken dizide psikopat Tamer karakterini Engin Altan Düzyatan gibi bir karakter yaratma ustasının canlandırması da ilginin yüksek olmasını sağlayan bir faktör oldu.

Tamer tarafından bir zindana hapsedilen banka müdürü Peri karakterinde ise Elçin Sangu, çok etkileyici bir performans sunmaya hazırlanıyor. İki başarılı oyuncunun hayranları sırlarla dolu olan Çöp Adam dizisinin hikayesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Çöp Adam dizisinin hikayesi gerçek! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'a destek büyük! 9

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesiyle milyonları Star TV ekranına çekmeye aday gözüküyor.

Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen ve Sinan Albayrak gibi dikkat çeken isimlerin de dizinin kadrosunda yer alması önemli bir artı olarak gözüküyor..