Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ı anlatan en net kelimeler mantık ve makuliyet

Onur Seyit Yaran’ı anlatan en net kelimeler mantık ve makuliyet

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteri ile büyük ilgi gören ve sosyal medyada en popüler erkek oyuncu unvanını uzun süredir elinden bırakmayan Onur Seyit Yaran, mantıklı ve makul birisi olduğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Hedefini İspanya sinemasında yer almak olarak belirleyen ve bunun için de dil öğrenmek dahil, çeşitli adımlar atan genç oyuncu, yaptığı açıklamalardaki mantıklı hali ve kendisine güveni ile de dikkatleri çekiyor.

Onedio’nun youtube kanalında partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile birlikte hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Onur Seyit Yaran, kendisiyle ilgili bazı detaylar da paylaştı.

Oyuncu, “Arkadaşlar arasında ben herkes içinde en mantıklı ve en makul karar vereniyim diyebilirim” ifadesini kullandı. Oyuncuya göre mantık ve makuliyet hayatının en önemli iki gerçeğini ifade ediyor.

Çevresinde karar verici bir konumda olduğunu anlatan ama bunun burnu büyük olma hali olarak algılanmamasını isteyen Onur Seyit Yaran, “Karar vereni demek istiyorum. Herkes için en doğruyu isteyip, onu düşünüyorum” diye konuştu.

Burçlar konusunda daha önceden söylenenleri önemsemediğini anlatan Yaran, daha yeni yeni bu konudaki telkinlere kulak kabarttığını ifade etti. Oyuncu, bazı özelliklerin bazı burçlarda daha baskın olduğunu da gördüğünü ve Oğlak burcunun özelliklerini taşıdığını da kendisinde gözlemlediğini anlattı.