Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisinin setinde, Elçin Sangu ve Sedef Avcı samimiyetine tek fotoğraf yetti!

Çöp Adam dizisinin setinde, Elçin Sangu ve Sedef Avcı samimiyetine tek fotoğraf yetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, heyecanla takip edilen bir dizi olmayı başardı! OGM Pictures tarafından hazırlanan ve gerçek hayattan uyarlama olan diğer diziler gibi, Çöp Adam da büyük ilgi ile karşılandı.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldıkları dizi, hikayesiyle başta bir aldatma, metres hikayesi gibi görülse de aslında çok daha derin bir konu olduğu ipuçlarını, 6. bölümüyle vermeye başladı! Dizide, Tamer tarafından kaçırılan Peri’nin hiç umulmayan tavırları ile 7. bölümde şok edici sahneler yaşanacak!

Peri’nin ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanan izleyiciler, bir anda aşık olduğu adamın evlilik hayatını darmaduman eden kadın pozisyonundaki görüntüsü herkesi şaşkına çevirirken, olayların ne zaman buraya geldiği de ayrı bir soru!

Aslında Peri’de başka bir durum olduğunu izleyici farketti! Bir planı olduğu ve belki de Tamer’in kendisini kaçırıp bir zindana hapsetmesinin hesabını ona aşık rolü yaparak sormaya çalıştığı da tahminler arasında. Giderek daha da merak uyandıran dizinin, ikisi de travmatik geçmişleri nedeniyle birbirlerine farklı bir yerden bağlanan bir kadın ve bir erkeğin tuhaf hikayesi tahmin edilmeyen yerlere gidiyor!

Çöp Adam dizisinin setinde, Elçin Sangu ve Sedef Avcı samimiyetine tek fotoğraf yetti! 9

Bu arada Peri’nin Tamer’in evine giderek, tüm ailenin yemekte olduğu bir anda, onsuz yapamadığını söyleyip bir de kendisini mahzene kapattığı gerçeğini itiraf etmesiyle ortalık fena karışacak! Berrin’in zaten şüphelendiği Tamer, olaylar karşısında nasıl bir tavır alacak merak konusu!

Çöp Adam dizisinin setinde, Elçin Sangu ve Sedef Avcı samimiyetine tek fotoğraf yetti! 10

Dizinin hikayesindeki iki ana kadın karaktere hayat veren Elçin Sangu ve Sedef Avcı, ilerleyen bölümlerde hikaye gereği çok karşı karşıya gelecek! 7. bölümde de bu sahneleri görmeye başlıyoruz! Peri ve Berrin’in ilk karşılaşmaları da hayli olaylı olacak!

Çöp Adam dizisinin setinde, Elçin Sangu ve Sedef Avcı samimiyetine tek fotoğraf yetti! 11

Peri ile Berrin karakterlerine başarıyla hayat veren Sedef Avcı ve Elçin Sangu, adeta oyunculuklarını konuşturacaklar 7. bölümde! Bu arada iki oyuncunun, her ne kadar hikayede bir adamı paylaşamayan iki hırçın kadın görüntüsünde olsalar da sette çok samimi oldukları da yaptıkları bir paylaşımla görüldü!

Dizinin setinde şimdiden dostluk bağlarının kurulduğu, iki oyuncu arasında yakın bir iletişimin olduğu da bu fotoğrafla anlaşılmakta! Elçin Sangu’nun Sedef Avcı ile pozu, kamera arkasında güzel bir arkadaşlığın sürdüğünün de kanıtı gibi adeta…