Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisi heyecanı yükseltirken, sosyal medyadaki başarısı ile göz kamaştırdı!

Kızılcık Şerbeti dizisi heyecanı yükseltirken, sosyal medyadaki başarısı ile göz kamaştırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, Cuma akşamlarının merakla beklenen dizisi haline geldi! Başladığı dönemde kimi eleştirilere maruz kalsa da giderek ilgiyi toplayan Kızılcık Şerbeti dizisi, reytingleriyle kanalı da memnun ediyor.

Gold Film imzalı dizide Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör partnerliği büyük beğeni ile takip edilmekte! İki başarılı genç oyuncu, Doğa ve Fatih çifti olarak çok seviliyor ve sosyal medyada da ‘en popüler dizi çiftleri’ içinde ilk 5’te yer alıyorlar.

Ayrıca kadrodaki deneyimli isimler Evrim Alasya ve Barış Kılıç partnerliği ile birlikte usta oyuncu Settar Tanrıöğen ile Sibel Taşçıoğlu partnerliği de yine dizinin güçlü isimleri olarak Kızılcık Şerbeti’ne olan ilgiyi arttırıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, 6 Ocak Cuma akşamı son yayınlanan 11. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 8., AB’de 3. ve ABC1’de ise 5. sırada yer aldı. Özetiyle de AB ve ABC1 kategorilerinde ilk 10’a giren Kızılcık Şerbeti, günün en çok izlenen ve reytingleriyle rekorlar kıran Yalı Çapkını karşısında başarılı bir duruş sergilemekte.

Cuma akşamları Yalı Çapkını’nın baskın tavrına karşılık Kızılcık Şerbeti de hatırı sayılır bir izleyiciyi çekmeyi başarıyor! İki dizinin ekrandaki rekabetinin yanı sıra sosyal medyada bambaşka bir tablo duruyor ortada!

Kızılcık Şerbeti dizisi heyecanı yükseltirken, sosyal medyadaki başarısı ile göz kamaştırdı! 8

Sosyal medya ölçümleme servislerinden olan Adba.tv’nin düzenli olarak yayınladığı tablolarda, Cuma akşamları en çok dikkat çeken diziler içinde Kızılcık Şerbeti ilk sırada geliyor uzun zamandır! Yalı Çapkını dizisi, her ne kadar reytinglerde kimseye şans tanımıyor olsa da günlük alınan ileti sayısına göre Kızılcık Şerbeti, neredeyse ikiye katladığı oranla Yalı Çapkını’na büyük fark atıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi heyecanı yükseltirken, sosyal medyadaki başarısı ile göz kamaştırdı! 9

Gelen yorumlar, paylaşımlar ve mesajların toplamıyla ortaya çıkan sonuca göre 6 Ocak Cuma günü, Kızılcık Şerbeti dizisine 188 bin 100 ileti gelirken, Yalı Çapkını dizisine ise 94 bin 300 ileti geldi. Dizinin giderek heyecanlanan hikayesi ile birlikte Kızılcık Şerbeti, günü sosyal medyada birinci bitiriyor haftalardır. Bakalım önümüzdeki haftalarda durumda bir değişiklik yaşanacak mı? İzleyip göreceğiz…