Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisinin reytinglerine değil bir de sosyal medya sonucuna bakın! Yalı Çapkınını bile açık ara geçti!

Tuzak dizisinin reytinglerine değil bir de sosyal medya sonucuna bakın! Yalı Çapkınını bile açık ara geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Tuzak dizisi, ekranın reytingi düşük dizileri arasında. Bir süre final söylentileriyle gündeme gelse de Acun Ilıcalı’nın bizzat yaptığı açıklama ile en azından sezon sonuna kadar ekranda olacağı öğrenilmişti.

2.sezonda devam eder mi henüz bir netlik yok ama izleyenler tarafından hikayesi son derece heyecanlı bulunan ve oyunculukları da bir o kadar başarılı olarak adlandırılan bir yapım Tuzak dizisi. Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut başrolünde ayrıca İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Yağız Can Konyalı gibi isimlerin de rol aldığı dizi, bu hafta 13 bölümüyle ekranda.

Dizinin hikayesi giderek daha da merak uyandırırken, izleyici sayısının düşüklüğü ise can sıkıyor! Ancak sosyal medyada Tuzak dizisine öylesine bir ilgi var ki ekranın en yüksek reytingleriyle gündemden düşmeyen dizisi Yalı Çapkını’nı bile açık ara geçmeyi başarıyor en popüler yapımlar içinde.

Tuzak dizisinin reytinglerine değil bir de sosyal medya sonucuna bakın! Yalı Çapkınını bile açık ara geçti! 8

Adba.tv’nin 02-08 Ocak tarihleri arasında gelen mesajlar, yapılan paylaşımlar sonucunda sosyal medyada adından en çok söz ettiren dizisinin Tuzak olduğu görülmekte. Dizi, 68 bin 500 iletiye konu olurken, en yakın rakibi Yalı Çapkını ise 51 bin 900 ileti ile 2. sırada. Popüler dizi ve programlar sıralamasında bu hafta listeye atv’nin Müge Anlı İle Tatlı Sert programı da girerek 3. sıraya yükseldi.

Tuzak dizisinin reytinglerine değil bir de sosyal medya sonucuna bakın! Yalı Çapkınını bile açık ara geçti! 9

TRT1’in yine sosyal medyada çok konuşulan dizisi Yürek Çıkmazı da 4. sırada yer alıyor. Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi de sosyal medyada önceki haftalarda daha üst sıralardayken düşüşe geçmiş görünüyor! Emanet ve Kardeşlerim dizilerini Kanal D’nin Yargı dizisi takip ediyor. Gönül Dağı dizisinin 9. sırada yer aldığı listede Çöp Adam dizisi de 10. sırada.

Tuzak dizisi, reytingleri ile hüsran yaşatsa da Çarşamba gününden Perşembe’ye alınmasına karşılık kemik bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip ediliyor! Dizinin sezon sonuna kadar devam edeceği bilgisini de Bensu Soral, yaptığı bir röportajda dile getirmişti. Reytingleriyle olmasa da sosyal medya sonuçlarıyla Tuzak dizisi, haftalardır ‘en popüler diziler’ sıralamasında ilk sırada!