Ana sayfa Sinema Covid’den sonra yeniden tatil yapan Burcu Özberk sete çıkmak için gün sayıyor!

Covid’den sonra yeniden tatil yapan Burcu Özberk sete çıkmak için gün sayıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam ile elde ettiği başarının ardından başladığı tatile Covid arası vermek zorunda kalmıştı. Burcu Özberk çok yakında yeniden sete çıkmaya hazırlanıyor.

Güneşin Kızları dizisiyle elde ettiği büyük çıkışın ardından Afili Aşk ve Aşk Mantık İntikam ile kariyerini sağlamlaştıran Burcu Özberk bir süredir tatildeydi. Yaz tatiline kısa süre önce Covid arası vermek zorunda kalan Burcu Özberk sete çıkmadan önce son bir kez daha dinleniyor.

Bir sonraki projesini belirleyen ve Rüyanda Görürsün isimli filmde başrolü Murat Boz ile paylaşmaya hazırlanan Burcu Özberk sete çıkacağı tarihi açıkladı. Özberk, Rüyanda Görürsün filmi için eylül ayı ortasında sete çıkacaklarını belirtti.

Covid’den sonra yeniden tatil yapan Burcu Özberk sete çıkmak için gün sayıyor! 7

Dijital platform Amazon Prime için çekilecek ilk Türk yapımı olan Rüyanda Görürsün bir romantik komedi olacak. Filmin hikayesiyle ilgili detaylı bir bilgi yok. Ancak Burcu Özberk ve Murat Boz’un nasıl bir çift olacağı şimdiden büyük merak konusu.

Burcu Özberk Rüyanda Görürsün filminde Murat Boz’la partner olacağı için oldukça heyecanlı. Kısa süre önce gazetecilere açıklama yapan Boz, “Murat çok sevimli bir insan, onu önceden tanıyorum ve iyi bir insan. Bence iyi ve spontan davranıyor .Onunla çalışmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Halen Netflix’te izleyiciyle buluşan Zeytin Ağacı’nda başrolü Tuba Büyüküstün’le paylaşan Murat Boz, izleyicilerin eleştiri oklarına hedef olmuştu. Bazı izleyiciler tarafından Tuba Büyüküstün’ün yanına yakıştırılamayan Boz, dizi yayınlanmaya başladığında performansıyla izleyiciyi şaşırtmıştı.