Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı’nın bu pozları çok konuşulur!..

Furkan Palalı’nın bu pozları çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyuran yakışıklı oyuncu Furkan Palalı, kısa sürede oyunculukta da rüştünü ispatladı.

4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son iki sezonunda yer alan Furkan Palalı, canlandırdığı ‘Fikret’ karakteri ile başarılı bir performans ortaya koydu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hem yeteneklerini sergileyen hem de usta isimlerle aynı seti paylaşarak onların deneyimlerinden faydalanan Furkan Palalı, çok başarılı bir dönemi geride bıraktı.

Bir İtalyan dergisinin kapağında yer alan yakışıklı oyuncu, kendisi ile çekim yapmak için İstanbul’a gelen dergi ekibinin yaptığı çekimlerden görüntülerin yer aldığı kısa bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı. Video, oyuncunun hayranları tarafından kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Furkan Palalı (@furkanpalali)’in paylaştığı bir gönderi

Oyuncunun paylaşımına övgü dolu yüzlerce yorum yapıldı. Ünlü oyuncu dergiye yaptığı açıklamada, yeni proje kararını da duyurdu. Dizilere bir süre ara vereceğini belirten Furkan Palalı, “Bir süre dizi temposundan uzak dijital platformlarda projeler yapacağım” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar birçok karakteri canlandıran ünlü oyuncu, fantastik bir hikayede rol almayı da çok istediğini ifade etti. Dijital platformlarda örneklerini çok gördüğümüz bu tür hikayeleri arayan Furkan Palalı, şöyle konuştu:

“Fantastik, özel güçleri olan bir karakter olabilir. Sürekli dramlarda, gerçekleşmiş ya da gerçekleşmesi muhtemel hikayelerde yer aldığım için sanırım fantastik bir kurgu içinde yer almak isterim.”