Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 3. sezon 11. yeni bölümde gerçek Çukur’u göreceksiniz!

Çukur 3. sezon 11. yeni bölümde gerçek Çukur’u göreceksiniz!

tarafından ker_def

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Dizinin yeni bölümü 2 Aralık Pazartesi akşamı Show TV ekranında yayınlanacak.Peki neler yaşanacak? Dizinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Gizem Ergün eşlik ediyor.

Çukur bu akşam 3. sezonun 11. bölümüyle ekrana gelecek. Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratacak.

Bütün Çukur korku içindeyken herkes Koçovalılardan yardım bekleyecek.

Çukur 3. sezon 11. yeni bölümde gerçek Çukur'u göreceksiniz! 8

Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vuracak.

Mahalleliler bütün İstanbul’a yayılıp Koçovalılara yardım edecek ve Çukur’un İstanbul’da olduğu bir kez daha ortaya çıkacak.

Mahalle İstanbul’un altını üstüne getirirken hapisten çıkan Vartolu’nun ne yapacağı büyük merak konusu olacak.

Çukur 3. sezon 11. yeni bölümde gerçek Çukur'u göreceksiniz! 9

Azer ve Yamaç’ın arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde bulacakları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesecek.

“Çukur” merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!