Ana sayfa Sosyal Medya Cukur başarısından sonra Genco Özak, Star TV dizisiyle bir ilke imza attı!

Cukur başarısından sonra Genco Özak, Star TV dizisiyle bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Genco Özak, kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmaya devam ediyor. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 29 yaşında ve şimdiye kadar rol aldığı projelerle büyük dikkat çekti. 2014 yılında başladığı kariyerinde genç oyuncu ilk kez başrolde yer almayı da başardı.

Kocamın Ailesi isimli dizideki Can karakteri ile birlikte sektöre adım adan Genco Özak, ardından Vatanım Sensin dizisindeki Mehmet karakteri ile geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördü. Söz dizisinde canlandırdığı Kopuk Selim karakteri ile beğeni alan oyuncu, ardından da Güvercin isimli dizideki psikopat Ökkeş karakteri ile çok iyi bir oyunculuk sergiledi. Bu rol sayesinde Çukur dizisindeki psikopat Kulkan Erdenet karakterini de elde eden oyuncu, yeni sezon için dizi anlaşmasını yaptı.

Star TV ekranında yayınlanacak olan Benim Hayatım isimli dizi için çalışmalar başladı. Genco Özak da bu yapımda erkek başrol olarak yerini aldı. Nilsu Berfin Aktaş ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, kariyerinde de bir ilke imza attı.

Kuzey Yıldızı dizisindeki Gökçe karakteri ile sevilen Nilsu Berfin Aktaş ile, Genco Özak ikilisinin nasıl bir dizi çifti olacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Cukur başarısından sonra Genco Özak, Star TV dizisiyle bir ilke imza attı! 7

Onur Tan’ın genel yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcılığını ise Bahadır Özdener üstleniyor… Bir baba kız hikayesi olarak ortaya çıkan dizinin oyuncu kadrosunda; Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Uğur Çavuşoğlu, Esra Ronabar, Ali BUrak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi önemli isimler bulunuyor.