Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nin senaristinden Star TV’ye güçlü bir dram dizisi!

Kurtlar Vadisi’nin senaristinden Star TV’ye güçlü bir dram dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaristlik yaptığı projelerle sektörde ismini duyuran Bahadır Özdener, artık yapımcı olarak yoluna devam ediyor. Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi unutulmaz dizilerin senaristi olarak da ünlenen Bahadır Özdener, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da bir dönem senaryosunu yazan kişi oldu.

Bahardır Özdener artık sadece senaryo yazarlığı ile değil, yeni dizi projeleriyle de kariyerine devam edecek. Benim Hayatım isimli Star TV’nin yeni sezon için hazırlattığı dram yapımı büyük dikkat çekecek gibi duruyor.

Bahadır Özdener yapımcı olarak projede yer alırken, güçlü bir oyuncu kadrosu da bir araya geldi. Bir baba ile kızının duygu dolu hikayesinde Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş başrolde yer alacak. İki genç oyuncu için de kariyerlerinin ilk başrolü olduğu için farklı bir deneyim yaşanacak.

Kurtlar Vadisi'nin senaristinden Star TV'ye güçlü bir dram dizisi! 8

Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Uğur Çavuşoğlu, Esra Ronabar, Önder Açıkbaş gibi önemli isimlerin de kadroda yer aldığı Benim Hayatım dizisinin hikayesini Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete yazıyor… Onur Tan genel yönetmen olarak projeye katkı sunuyor.

Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Büyük bir aile aynı zamanda güçlüdür… Bu ailenin içinde birçok olay yaşanır ve büyük dramlar ortaya çıkar. Entrikanın da hiç eksik olmadığı bir baba kız hikayesini ekranda izleyeceksiniz.

Dizinin ekibi bir araya geldi ve çekimlere de başlandı.

Kurtlar Vadisi'nin senaristinden Star TV'ye güçlü bir dram dizisi! 9

Dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Genç ve dikkat çeken isimler de kadroda yerini aldı.

Bu oyunculardan bazıları şöyle: “Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek.”