Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur daha çok şaşırtacak! Kanlı bir sezon bizi bekliyor!

Çukur daha çok şaşırtacak! Kanlı bir sezon bizi bekliyor!

tarafından zk zk
Show TV’nin Pazartesi akşamı sezona giren dizisi Çukur, ilk bölümüyle bambaşka bir yere dönüşen hikayesiyle izleyiciyi şaşkına çevirmeyi başardı.

Erkan Avcı’nın oynadığı Çeto ve Berkay Ateş’in canlandırdığı Mahsun her ne kadar ‘kötü’ karakterler olsa da izleyenleri ekrana kilitlediler. İki oyuncunun bir anda herkesi unutturan oyunculuklarını gelecek bölümlerde daha da heyecanla izlemeye devam edeceğiz.

Sezon finalinde katliam gibi anların yaşandığı dizide kimin ölüp kimin kaldığını öğrenmek için izleyici sabırsızlanıyor ama görünen o ki yavaş yavaş ortaya çıkacaklar.

Bu hafta Selim’in ölmediğini bölüm finalinde öğrenmiştik. Şimdi sıra diğerlerine geldi.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, “Bu sezon çok kanlı bir Çukur olacak” başlıklı yazısında, hiç bir başrol oyuncusunun finale kadar olmadığına dikkat çekerek yan karakter olarak çıkan Çeto ve Mahsun’un diziyi sırtladıklarını anlatarak Çukur’un risk aldığını ama büyük başarı sağladığını belirterek şunları yazdı:

Çukur daha çok şaşırtacak! Kanlı bir sezon bizi bekliyor! 7

“Çukur pazartesi akşamı sezonun ilk bölümüyle görücüye çıktı. Öyle bir bölüm izledik ki, neredeyse hiçbir başrol oyuncusu finale kadar yoktu. Zaten İdris Koçovalı’yı göremedik bile… Sanki bambaşka bir diziye dönüşmüştü Çukur. Erkan Avcı ve Berkay Ateş’in başrole oturduğu bölümde biz aslında Çukur’un yeni sahipleri Karakuzular’ı tanıdık. Finalde de Selim’in ölmediğini gördük. Bence haftaya Karakuzular’ın Çukur’u nasıl ele geçirdiğini izleyeceğiz. Sonra da Koçovalılar ve Karakuzular savaşı başlayacak.

Risk alan işleri seviyorum. Yeni sezonunun ilk bölümünde iki yan karakteri başrole taşımak ve tüm kategorilerde zirveye oturmak büyük başarı. Net olarak bildiğim bir şey var. Erkan Avcı’nın canlandırdığı Çeto daha ısınıyor. Bekleyin, bize inanılmaz lezzetli bir karakter gösterisi sunacak. Berkay Ateş zaten çok yetenekli ama Çukur’da oyunculuğunun yanına bir de karizma eklemiş. Bu sezon çok daha kanlı bir Çukur bizi bekliyor. Haydi hayırlısı…”