Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 22 Ocak 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç o nasıl adam dövmek?

Çukur dizisi 22 Ocak 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç o nasıl adam dövmek?

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları izleyicileri Show TV ekranlarına kilitleyen Çukur dizisinde 22 Ocak günü saat 20.00’de 13. bölümü izleyeceğiz.

Çukur’un 13. bölümünde neler olacağı merak konusu. İlk ipucu yayınlanan fragman ile verildi. Yamaç’ın dayak sahnesi izleyicileri şaşkına çevirdi. Ancak birçok izleyici yorumlarında “Yamaç adam öyle dövülür… Yamaç o nasıl adam dövmekti, anca bu kadar artist olunur” şeklinde övgü dolu mesajlar yazdı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol aldığı dizinin 13. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor! Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan, tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!