Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi hem reytingde hem de sosyal medyada zirve keyfi yaşadı!

Çukur dizisi hem reytingde hem de sosyal medyada zirve keyfi yaşadı!

tarafından ker_def
Çukur dizisi nefesleri kesti!

Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. ‘Çukur’, AB’de 13,12 izlenme oranı (rating), 27,20 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 13,77 izlenme oranı (rating), 26,89 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Söz dizisi ise tüm kişilerde 13,77 (rating) ve 26,89 izlenme payı (share) ile zirvenin sahibi oldu. Söz dizisi AB ve ABC1 gruplarında ise Çukur’un ardından ikinci sırada kendisine yer buldu.

Çukur’un merakla beklenen 15. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #hazırmısın etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı.

#hazırmısın Twitter’ın Türkiye gündeminde 12 saat 5 dakika, dünyada 2 saat 20 dakika TT listesinde kaldı. Çukur, Somera’nın reyting analizine göre 5 Şubat Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

Bölümde babası İdris’ten geçmişin hesabını soran Yamaç’ın karşılaştığı tepki canını acıtırken, Baykal’ın tehlikeli yollara başvurarak Vartolu’nun Çukur’dan olduğunu öğrendiği anlar ise yüzleşme serisine bambaşka bir yön kattı.

Paşa’nın Çukur’dan gitmesini isteyen İdris’in öfkesi bir an bile dinmedi. İdris’in, Paşa, Emmi ve Yamaç ile karşı karşıya geldiği dakikalar nefesleri kesti.