Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi için nefesler tutuldu! Bir sürpriz ise bir açıklamayla bozuldu!

Çukur dizisi için nefesler tutuldu! Bir sürpriz ise bir açıklamayla bozuldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çukur dizisinin sezon finali herkesi şoke etmişti. Adeta bir katliamın yaşandığı finalde, herkes kurşun yağmuruna tutuldu.

Yeni sezonu bu yüzden daha büyük bir merakla beklenen diziden hangi oyuncuların çıktığı henüz bilinmiyor.

Kısa bir süre içinde yeni sezon çekimlerinin başlaması beklenen diziyle ilgili hiç bir haber de alınamıyor.

Geçtiğimiz günlerde Celasun karakterini oynayan Kubilay Aka, yeni sezonda olup olmayacağını bilmediğini belirtmişti.

Sonucun izleyiciye olduğu kadar, kendisine de sürpriz olacağını belirten Aka’nın başka yeni bir projde de adı geçmiyor. Bu nedenle Çukur’a devam edeceği düşünülüyor.

Çukur dizisi için nefesler tutuldu! Bir sürpriz ise bir açıklamayla bozuldu! 7

Bir süre önce dizide Sultan Koçovalı’yı oynayan Perihan Savaş da istemeden de olsa gazetecilere yaptığı açıklamayla Çukur’un devamında olacağı anlamını taşıyan bir cümle kurdu.

Devlet Tiyatroları’ndan emekli olma kararı veren Perihan Savaş’ın Çukur’un çekimlerinin çok vaktini aldığı açıklaması, yeni sezonda da olacağı ihtimalini kuvvetlendirmişti.

ÇUKUR DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve ekranı sarsan bir sezon finaliyle yaz arası veren Çukur için adeta nefesler tutuldu!

Şimdi kim öldü, kim kaldı sorusuyla boğuşan izleyici için ufak tefek bilgiler gelmeye başladı ama asıl sarsıcı durumu dizinin ilk bölümünde yaşayacağız.

Berkay Ateş’in diziye dahil olduğu haberlerinden sonra yeni oyuncuların da katılacağı ile ilgili kulis bilgileri sosyal medyada da konuşuluyor.

Özellikle Cumali karakteri en merak edilen isim. Kimin oynayacağı ile ilgili pek çok tahmin yürütülüyor. Nejat İşler, Ufuk Bayraktar gibi isimler Cumali için zikrediliyor ama henüz net bir gelişme yok.

Bakalım Çukur’un yeni sezonda kimler yaşayacak, kimler ölecek?