Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi ile Ufak Tefek Cinayetler’in de başarılı olma sırrı aynı!

Çukur dizisi ile Ufak Tefek Cinayetler’in de başarılı olma sırrı aynı!

tarafından ker_def

Kim suçlu, kim öldü, kim öldürdü?

Vakanın derinine baktığımızda aslında bir bütün olarak karşımıza çıkan bir resim var, “Sarmaşık Vakası” olarak geçen bu resimde gerçeğin ta kendisi gizli. Bu panoda Kırmızı-Sarı- Mavi etiketler ile cinayetin gittiği yol ve notlar, iplerle bağlantılar kurularak vurgulanan ilişkiler bizi katile yaklaştırıyor.

Edip ve Pelin resimlerinin yanında 5 not, Oya ve Merve 4 Not, Serhan 3 not, diğer karakterler ise 1 not taşıyor. Demek ki şüpheli sıralaması da bu doğrultuda gidiyor. İplere baktığımızda Serhan karakterinin öne çıktığı Oya ve Merve’nin ise Serhan’ın arkasından geldiği gözlemleniyor.

Burcu’nun fotoğrafına iliştirilmiş not dikkat çekici!

“Olay yerindeydi” demek ki ölen Burcu değil, peki “Neden?” notu katil olarak algılanmasına neden oluyor. Aslında pek çok kişinin severek destek de çıktığı Oya karakterinin altında yazan yazı ise çok dikkat çekici “ Aslında Kim?”. Evet sizce Oya kim? Panoya bakınca bazı dikkat çekici fotoğraflar ile karşılaşıyoruz. Bunların bazıları Oya’ya ait, Oya’nın; arabası ile kaza yaptığı, arabanın yandığı, olay yeri fotoğrafları. Oldukça ilginç bir hal alan dizide demek ki Oya elim bir kaza geçirecek demektir.