Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi yeni sezonda Söz ve Yasak Elma’yı patlatabilir!

Çukur dizisi yeni sezonda Söz ve Yasak Elma’yı patlatabilir!

tarafından ker_def
Pazartesi akşamlarına damga vuran 3 dizi var…

Star Tv’de Söz,
Show TV’de Çukur,
Fox TV’de Yasak Elma…

Tabii bu rekabete yeni sezonda Kanal D’nin bir diziyle eşlik edip etmeyeceği belirsiz.

Kanal D, Siyah Beyaz Aşk dizisiyle pazartesi akşamları orta düzey bir reytingi kabul etmişti. Ancak yeni dönemde işinin kolay olmayacağı kesin…

Çukur dizisi sezonu düşüş ile tamamladı… Zira ilk başladığı zamanlar aldığı reytingler ile final bölümüne kadar ki performansına bakıldığında ciddi bir reyting kaybına uğradığını söyleyebiliriz.

Söz dizisinin ise kemik bir izleyici kitlesi var ve aksiyon sahneleri güçlü olduğu sürece, senaryoda da hata yapılmaz ise bu izleyiciyi kaybetmesi pek beklenmemeli.

Siyah Beyaz Aşk’ı bırakan ve Söz ile Çukur’dan da beklediğini bulamayan izleyici grubu ise son dönemde Yasak Elma dizisinde buluşmuştu. Yasak Elma performansını her geçen hafta yükseltse de, sezona Talat Bulut’un genç kostüm asistanını taciz iddiası ile çalkantılarla kapattı.

Şimdi gelelim yeni sezonda neler olabileceğine…

Öncelikle Çukur dizisi baştan aşağıya değişiyor ve bu değişim dalgası dizinin kaybettiği izleyicilerin yeniden ekran karşısına oturması sonucunu doğurabilir… Bu durumda da Söz ve Yasak Elma için tehlike çanları çalabilir. Çukur’un Söz ve Yasak Elma’ya kaptırdığı izleyicileri kendine çekmesi bu iki dizi için büyük sorun yaratacaktır.

Söz dizisinde ise Bahar karakterinin ayrılması birçok izleyiciyi üzmüş durumda. Fakat Hande Erçel gibi, Tolga Sarıtaş’ın daha önceki rol arkadaşının diziye katılacağı ile ilgili iddialar da izleyicide büyük merak uyandırmış durumda. Neler olacağı belli değil ama Söz dizisinin de yeni sezonda bazı noktalarda yenilikler yapması izleyici ekran başında tutması için şart gözüküyor.

Yasak Elma dizisinin durumu ise adeta bıçak sırtı…

Çukur dizisi yeni sezonda Söz ve Yasak Elma'yı patlatabilir! 7

Taciz iddiaları diziye ciddi bir imaj kaybettirdi, ancak sezon finalinden sonra ortaya çıkan bu durum dizinin reyting sonuçlarına doğrudan bir etki olarak yansımadı. Eylül ayına kadar konunun çözüme kavuşması veya izleyicinin hafızasından çıkması Yasak Elma dizisini yeni sezonda bu sorundan kurtaracaktır. Ancak dizinin başrol oyuncusunun değişmesi neredeyse kesin gibi.. Bu durumda bu oyuncunun kim olacağı ile birlikte, uyum sorunu yaşanıp yaşanmayacağı merakı oluşacak.

Peki Pazartesi akşamları Kanal D ne yapacak?

Kanal D, 3 etkili dizinin arasına yeni bir dizi ile rekabete katılacak mı?

İşte bu önemli bir soru… Kanal D etkili bir dizi ile bu rekabeti katılmasını düşük ihtimal olarak görüyoruz, zira birbirinden farklı ve etkili 3 dizinin arasına yeni ve güçlü bir dizi getirmek büyük bir risk olacaktır.