Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinde bir ünlü gitti, bir başkası geldi!

Çukur dizisinde bir ünlü gitti, bir başkası geldi!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Şimdiye kadar 106 bölümü yayınlanan dizinin 125.bölüm itibari ile final yapması bekleniyor. Dizinin geçen haftaki bölümünde Selim karakterine hayat veren Öner Erkan’ın ayrılığı hayranları üzmüştü. Yeni bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor. Ayrıca bu hafta Genco Özak, Kulkan Erdenet karakteriyle diziye katılıyor.

Çağatay’ın peşini bırakmayan Yamaç’ın Cengiz’i köşeye sıkıştırdığı heyecan dolu tanıtımda Nehir kaçırılıyor. Aksiyon sahneleri nefesleri keserken, Akın’ın planı merak uyandırıyor. Yamaç’ın Cengiz’in fabrikalarını patlatması intikam için atacağı adımların ilki olacak. Uzun süredir Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaşı uzaktan izleyen Kulkan, harekete geçme fırsatı bulacak. Selim’in intikamını almak için harekete geçen Cumali büyük bir sürprizle karşılaşacak.

Çukur dizisinde bir ünlü gitti, bir başkası geldi! 7

Efsun’un Erdenetler’in elinde olduğundan habersiz Yamaç, Nehir’in güvenliğini sağlamaya çalışacak. Koçovalılar’ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!