Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter geliyor, ortalık şenlenecek!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter geliyor, ortalık şenlenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, başarılı performanslarına yeni gününde devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi ise daha da genişliyor.

Geçtiğimiz hafta İlayda Çevik’in Balca Koçak karakteri ile diziye katılması önemli bir gelişme olarak dikkat çekmişti. Eda ve Serkan arasına girmesi beklenen karakter, dizinin gidişatını da büyük ölçüde değiştirecek.

Romantik komedi dizisinin yeni bölümleri artık daha da renkli olacak. Şimdi de yeni bir karakterin daha diziye katılacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, babaanne karakteri geliyor. Merakla beklenen karakteri canlandıracak olan oyuncu da belli oldu.

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter geliyor, ortalık şenlenecek! 7

Ayşegül İşsever, Semiha isimli babaanne karakterine hayat verecek. Eda ve Ayfer ile görüntü olarak da uyumlu birisinin seçilmiş olması hemen dikkatleri çekti. “Eniştemizi üzme” diye yorum bırakan dizi hayranları Serkan Bolat’ın işinin artık daha zor olduğunu düşünüyor.

2000’li yılların başından bu yana dizilerde yer almakta olan Ayşegül İşsever, farklı rolleri canlandırdı. Üzgünüm Leyla, Kadın İsterse, Bebalı Baldız gibi dizilerde bulunan oyuncu, Adını Feriha Koydum’daki Hülya olarak dikkat çekmişti.

Diriliş Ertuğrul’da Dadı Ümmülhayr olarak da rol alan İşsever, Bizim Hikaye dizisinde ise Piraye olarak hatırlanıyor. Oyuncu son olarak Star TV ekranındaki Güvercin dizisinde görünmüştü.