Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisine bir haller oldu, o nasıl tokat öyle!

Kuzey Yıldızı dizisine bir haller oldu, o nasıl tokat öyle!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 44. bölüm tanıtımı yayınlandı. Kuzey’in Yıldız’a tepki gösterdiği tanıtımda ikilinin arasında gerilim yükseliyor. Kuzey, Yıldız ile aşkını doyasıya yaşamak itiyor ama Yıldız’ın sorunları büyük… Bebek korkusu yaşayan, anlamsız hareketler yapan Yıldız bir de Kuzey’in suratına tokadı yapıştırıyor, hem de sebepsiz yere… Dizinin yeni bölümü yine bir hayli eğlenceli geçecek.

44.bölüm fragmanında Kuzey’den kaçan Yıldız sorunu çözmek için terapiste giderken, korkusunu yenmek için bebek bakmaya çalışması yüzleri güldürüyor. Gökçe’nin serenadı ise romantik anlara sahne oluyor. O onları videodan izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü 19 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN 43. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gizemli evden kaçmayı başaran Sefer, Ruhi ve Poyraz, korkudan uzun süre kendine gelemedi. Cevher, başlarına gelen şeylerin sebebinin 500 bin lira ödül olduğunu öğrenince gizemi çözmeye karar verdi. Cevher’in bu kararı yüzünden Sefer hiç istemediği gizemli eve yeniden dönmek zorunda kaldı. Yıldız ile Kuzey’in ise evli ve mutlu hayatında ilk sorun patlak vermeye başladı. Kuzey, mutlu evliliklerini bir bebek ile taçlandırmak isterken, Yıldız’ın henüz buna niyeti yoktu.

Kuzey Yıldızı dizisine bir haller oldu, o nasıl tokat öyle! 7

Yıldız, binbir türlü bahane bularak Kuzey’den kaçmaya çalışırken, ikilinin tatlı inatlaşmaları eğlenceli anlara sahne oldu. Sefer ve Ruhi, bu sefer yanlarında Cevher ile birlikte gizemli eve geri döndü. Yangınların gizemini çözmek için girdikleri evde korkunç olaylar ve tuhaflıklarla karşılaşan ekibin halleri ise ekran başındakileri kahkahalara boğdu.

Sefer ve Ruhi ne derse desin Cevher, ucunda 500 bin lira ödül olan gizemli evden çıkmayı kabul etmeyince, üçünün de başına gelmeyen kalmadı. Samara diye adlandırdıkları tuhaf görünümlü kızlar tarafından etrafı sarılan Cevher ve Sefer, birden alevler içinde kaldı. İkilinin yardımına koşan isim ise Ruhi oldu. Cevher ve Sefer’i kurtarmayı başaran Ruhi, finalde gizemli evdeki büyük sırrı da çözdü.