Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde büyük belirsizlik havası var!

Çukur dizisinde büyük belirsizlik havası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3.sezonuyla Show TV ekranında yayınlanmakta olan Çukur dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Ancak gelecek hafta yeni bölüm izleyicilerle buluşacak.

Çukur dizisinde Berkay Ateş, Gökhan Horzum ile gelecek sezonu tartıştıklarını söyledi. Ateş, evde oturmanın kendisine iyi geldiğini de anlattı. Dizide Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli ise Çukur dizisinin bir belirsizlik süreci içine girdiğini anlattı.

İynemli, 1 haftadır çekimlerin yapılmadığını ve sonrasında neler olacağını bilmediklerini, koronavirüs salgınında artan rakamlarla her gün daha da ciddi bir tablonun önümüzde olduğuna işaret etti. İynemli, programın moderatörlüğünü üstlendi ve Çukur hayranlarının çok merak ettiği, çekimlerin ne zaman başlayacağı sorusuna şu yanıtı verdi:

“Dünya küresel bir salgın ile mücadele ediyor.Biz de bundan etkilenen son ülkelerden olmakla birlikte,geometrik olarak her gün vaka sayısı artmakta.Durumun ciddiyetinin de günden güne daha da farkındayız, daha da farkında olmalıyız. Biz 1 haftadır çekim yapmıyoruz. Yapımımız ve kanal tarafından sete çıkma olayımız durduruldu. Ve ne kadar yayında olmadığımızı şu anki şartlarda bilemiyoruz. Çünkü her şeyden önemlisi sağlık.”

Herkesin evde kalmasının önemine işaret eden İynemli, alınabilecek en iyi önlemin de bu olduğunu hatırlattı. Yaş almış vatandaşlarımıza sahip çıkılmasını da isteyen oyuncu, “Özellikle değerli yaşlılarımız, bu salgının şakaya gelen bir yanı yok. Çukur izleyicisi sosyal sorumluluk kampanyalarında, farkındalık çalışmalarında en önde oldu.Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi, yani küresel salgın ilan edilen bu durumda lütfen sizler de başkalarına örnek olun. Öncelikle Sağlık Bakanlığımızın ve diğer bakanlıklarımızın yaptığı çalışmaları takip edin. Bağışıklık sistemini korumak çok önemli, düzenli uyku, iyi beslenme, evde yapabileceğiniz egzersizler şart. Bunlarla birlikte umut, pozitif düşünce ile hareket etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.Bu krizi hep birlikte yeneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Çukur Evde isimli buluşmanın 1. bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: