Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ekranda yok ama internette var!

Çukur ekranda yok ama internette var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un yeni bölümü 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanmadı.İzleyiciler bu durumdan pek de memnun değil. Koronavirüs salgını nedeniyle Çukur dizisinde de sete ara verilmişti.

Çukur’un ünlü isimleri ise instagram hesapları üzerinden birbirlerine pas atarak videolar paylaşmış ve ev halleri ile de takipçilerine salgından korunmak adına evde kalmaları mesajı vermişti.

Çukur dizisinin bu akşam ekranda olmamasına rağmen, dizinin youtube kanalı üzerinden yeni bir çalışma başlatıldı. Çukur Evdi 1. Bölüm olarak sunulan bu programa binlerce kişi mesaj yağdırdı. daha program başlamadan mesajlar üstü üste geldi.

Belki Çukur dizisi ekranda yoktu ama dizinin oyuncuları internet ortamında hayranları ile buluşarak interaktif bir adım attı. Çukur Evde’nin devamının da geleceği anlaşılıyor.

Dizinin oyuncuları evlerinde bilgisayarları üzerinden yayına bağlandı ve koronavirüs krizi ilgili düşüncelerini aktardı.

Aras Bulut İynemli, küresel bir salgın olduğunu ifade ederken, çalışmaların ne zaman başlayacağını da bilemediklerini, bu durumun uzun sürebileceğine vurgu yaptı. Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarına dikkat edilmesi gerektiğini belirten İynemli, yaşlı vatandaşlarımızı korumanın sorumluluğumuz olduğunu da anlattı.

Aras Bulut İynemli, “Herkesin evde olduğu bir dönemde bir Çukur ekibi olarak bir araya gelip, herkes kendi evlerinde size böyle bir şey hazırlamaya karar verdik.Ben ilk kez yapıyorum. Umarım güzel olur, bizim de çok yabancı olduğumuz bir şey bu” diye konuştu.

Çukur Evde 1. bölüm videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.