Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde çekimler başlıyor mu? Son durum ne?

Çukur dizisinde çekimler başlıyor mu? Son durum ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları 3 sezondur buluşan Çukur dizisi, son 2 haftadır yeni bölümü ile ekranda yer alamıyor. Koronavirüs sebebiyle dizinin setinde çekimlerin durdurulmasının ardından iki haftadır yeni bölüm yayınlanmadığı için Çukur dizisi oyuncuları yeni bir çalışmaya imza atmakta.

Çukur Evde isimli bu çalışmada ünlü isimler dizinin yayın saatinde evlerinden bilgisayar ile video konferans sistemiyle buluşuyor ve karşılıklı sohbetleri ile hayranlarına ekrandan olmasa da internet üzerinden ulaşıyor.

Aras Bulut İynemli’nin moderatörlük de yaptığı bu buluşmalar milyonlarca kişi tarafından izlenmekte. İynemli, Çukur Evde projesinin 2. bölümünde yaptığı konuşma ile son durumu aktardı.

Oyuncu, “Sevgili Çukur ailesi biz Çukur ekibi olarak evlerimizdeyiz, zorunlu ihtiyaçlarımız dışında dışarıya çıkmıyoruz. Çünkü vaka sayısı yükselmiş durumda ve mümkün olduğu kadar önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Çünkü her şeyin başı sağlık” diye konuştu.

Çukur dizisinde setin bir süre daha çalışmayacağı İynemli’nin bu açıklamasından anlaşılıyor. İki hafta önce sete ara verildiğini hatırlatan oyuncu, “İki haftadır sete çıkmıyoruz, bir süre daha yayın olmayacak. Ne kadar tam olarak bilmiyoruz açıkçası. O yüzden biz de sizlerle tekrar buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz. Ama herkes sağlık için evlerinde kalmaya devam etsin” açıklamasında bulundu.

Çukur Evde’nin 2. bölümüne askerlik anılarından giriş yapan Aras Bulut İynemli, oyun tarzında bir programla takipçilerine farklı bir heyecan yaşattı. O anları videoda bulabilirsiniz.