Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde gelenler, gidenleri arattı! Çukur izleyicileri huzursuz!

Çukur dizisinde gelenler, gidenleri arattı! Çukur izleyicileri huzursuz!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde Yüzüklü muhabbeti iyice sıktı!

Çukur dizisinde bir süredir Yüzüklü’yü merakla bekleyen izleyiciler artık sabırsızlandı ve bu durumda sıkılmaya başladı.

Televizyon Gazetesi Detay – Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena karakterinin ölümü Yüzüklü’nün elinden olmuştu… Çeto ve Mahsun gidince Karakuzular hikayesi de bitmiş oldu… Şimdi elde kalan Yüzüklü ve diziye yeni katılan Timsah Celil ile Çukur dizisi 2. sezonun finaline doğru ilerliyor… Dizinin gelecek sezon devam etmeyeceği yönünde bazı iddialar var.

İzleyicilerin 2. sezon 28. bölüm yani toplamda 61. bölümün ardından yaptığı eleştirilere bakılırsa Çukur’da Karakuzular daha çok aranacak.

“Karakuzular geri gelsin” diyenler bile var…

İzleyicilerin Yüzüklü karakterinin kim olduğunu merak ettiği ama bu merakları giderilmedikçe diziye yönelik bir sıkılma belirtisi gösterdiği sosyal medyadaki yorumlarda kendini gösteriyor.

“Yüzüklü olayı iyice saçmaladı” ve benzeri cümleleri sosyal medyada çokça görebilirsiniz.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun hayat verdiği Timsah Celil karakteri diziye katıldı ama izleyici bir Karakuzular kadar bu karakterden etkilenmedi.

Dizide üst üste gizemli sahneler ve karakterler oluşunca izleyici “Bu kadar uzun gizem olunca reyting mi yaptıklarını sanıyorlar” diyerek tepkisini dile getiriyor.

Dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler de her geçen hafta artıyor.

Anlaşılan Karakuzular’ın gidişi Çukur dizisine pek yaramayacak.